VV Heerjansdam

Businessclub de Molenwei vv Heerjansdam

De vv Heerjansdam is een voetbalclub met een rijke historie die over het algemeen op het hoogste niveau van het amateurvoetbal meedraait. Sinds een aantal jaar zelfs een Zwijndrechtse voetbalclub op het hoogste niveau. Dat willen we graag zo houden en dus is een financieel gezonde basis onontbeerlijk.

Met ingang van seizoen 2005-2006 is daarom een businessclub opgericht: Businessclub de Molenwei.

De Businessclub wil ondernemers uit Zwijndrecht, Barendrecht en de omliggende regio samenbrengen. Enerzijds om samen vv Heerjansdam een financieel hart onder de riem te steken, maar ook om ondernemers de mogelijkheid te bieden het eigen regionale netwerk te vergroten en de commerciële contacten te intensiveren!

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

• Martin van Peenen(secretaris): 06-2398 41 23

Klik hier om naar de website van de businessclub te gaan.

advertentie

top scoorder