Weekupdate: Stagiairs in het zonnetje gezet & geslaagd Voetvolleytoernooi!

9 juni 2021 14:45

MdR

Afgelopen periode is er ondanks de nodige Corona-beperkingen de nodige activiteit geweest op de Molenwei!

Stagiairs in het zonnetje!

Allereerst zijn op woensdag 26 mei onze stagiairs in het zonnetje gezet, op de “Dag van de Stagiair”. Aangezien we ook afstevenen op het einde van het seizoen heeft de vv Heerjansdam besloten onze stagiairs een leuke goodybag cadeau te doen.

Via deze weg willen wij al onze stagiairs (maatschappelijk én studenten!) bedanken voor hun superpositieve inzet in dit toch wel gekke voetbalseizoen! Jullie enthousiasme wordt zeer gewaardeerd door trainers, voetballende leden en eenieder binnen onze Heerjansdamse Voetbalschool!

Compilatie.png

Op de compilatie ontbreken Luuk, Assad & Nordin.  Ook zij hebben hun volledige stage bij vv Heerjansdam afgerond!

Geslaagd Voetvolleytoernooi

Op zaterdag 5 juni werd er een goedbezocht Voetvolleytoernooi georganiseerd voor junioren én senioren van onze vereniging. In teams van 3 namen ze het op fanatieke én sportieve wijze tegen elkaar op, waarbij de bal veelvuldig op creatieve en acrobatische wijze over de verschillende volleybalnetten werd gewerkt! Natuurlijk werd dit alles begeleidt met lekker weer en fijne, zomerse muziek. Kortom, het was een topdag voor zowel organisatie én deelnemers.

Niet onbelangrijk is natuurlijk ook de winnaars van dit ludieke toernooi te vermelden. Na de winst vorig jaar september ging ook deze editie Achmad United er met de winst vandoor, na een spannende 2-1 overwinning in de finale tegen The Champs!

Via deze weg nogmaals gefeliciteerd aan de toernooiwinnaars Achmad United, en natuurlijk onze dank voor het enthousiasme van alle teams & bezoekers!

Wij hopen ook volgend seizoen iedereen weer op de Molenwei te mogen begroeten. Wij gaan er vanuit dat we vanaf september een “normaal” voetbalseizoen tegemoet gaan!

Hieronder nog enkele impressiefoto’s van het Voetvolleytoernooi!

Toernooiwinnaars Achmad United

Lees meer over:
Activiteiten molenwei stage stagebeleid stagiairs