Jeugdcoördinator gezocht

30 juni 2021 20:15


Afgelopen week plaatsten we al een bericht waarin we (groot)ouders en andere betrokkenen opriepen om zich aan te melden als trainer/coach. In navolging daarvan zijn we ook nog op zoek naar een jeugdcoördinator.

Vrijwilliger M/V gezocht voor de rol van jeugdcoördinator JO7/8/9

De afdeling Technische Zaken van onze voetbalclub is naarstig op zoek naar een jeugdcoördinator voor de leeftijdsgroep JO7/JO8/JO9, dat komend seizoen bestaat uit 3 teams.


Ben jij…
- Een prettige communicator en verbinder tussen spelers, teams en de club?
- Iemand die graag een rol speelt in de jaarlijkse teamindeling?
- Iemand die graag de spin in het web van trainers, coaches, ouders en de afdeling Technische Zaken is en inhoudelijk, praktisch en organisatorisch met die groepen afstemt?
- Voetbalervaring is een pre, maar niet direct een must. Vooral communicatieve en organisatorische kwaliteiten worden in deze vrijwilligersrol gevraagd;
- Iemand die graag meedenkt over het beleid en onderdeel wil zijn van een gepassioneerd en gaaf team van coördinatoren binnen het team TZ?
- Iemand die de club sterker wil maken door mee te bouwen aan leuke activiteiten, een goede sfeer en fijn speel- en ontwikkelklimaat binnen onze Heerjansdamse Voetbalschool?


Herken jij jezelf in deze omschrijving? Of wil je jezelf op onderdelen van bovenstaande doorontwikkelen? Vrijwilligerswerk voelt niet alleen goed, ook maatschappelijk draag je bij aan een mooiere wereld en mooiere voetbalclub.  Je wordt onderdeel van een mooie ‘vrijwilligersfamilie’ op ons sportpark. En dat niet alleen, je wordt er zelf ook letterlijk wijzer, sterker en aantrekkelijker van op de arbeidsmarkt met een krachtiger CV. Niet zelden maakt deze ervaring een doorslaggevend verschil bij sollicitaties.

Iets voor jou? Heb je vragen over wat de rol inhoudt en welke invulling precies gevraagd wordt? Neem dan contact op met de afdeling Technische Zaken door te mailen naar info@vvheerjansdam.nl o.v.v. vacature jeugd coördinator JO7/8/9 of bel naar onze Staf Coördinator Tim Hulsman, tel: 06-83084902.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!