Wintergala 2021

3 november 2021 17:00

MdR

De koude, donkere dagen komen er weer aan! Gelukkig hebben de leden van vv Heerjansdam weer een glitterend-gaaf event om naar uit te kijken! Op zaterdag 11 december organiseren de Dames-1 in samenwerking met de Activiteitencommissie namelijk het Wintergala 2021!*

Dus trek dat (driedelig) pak of galajurk maar uit de kast, zet je haar stevig in de gel, en poets die wondersloffen op tot ze spiegelen als het meer van Geneve! Op het wintergala is het namelijk hoogtijd je van je beste kant te laten zien!

Ondanks dat dit een members-only event is kun je als lid van vv Heerjansdam één introducé meenemen. Wil je een introducé meenemen, dan hebben we hiervoor een apart inschrijfformulier opgesteld, waarmee jij jezelf + introducé op de gastenlijst kan laten zetten.

Dus, waar wacht je op! Invullen dat inschrijvingsformulier, en zorg dat jij (+ introducé) erbij bent op zaterdag 11 december!

Inschrijvingsformulier: voor leden + introducé

Inschrijvingsformulier: los entreebewijs (voor leden)

Activiteitencommissie vv Heerjansdam

*In verband met COVID-19 maatregelen vragen we iedereen bij entree zijn of haar QR-code te laten zien. Bij geen toegangsbewijs helaas geen entree. Restitutie is niet mogelijk.

Combiposter.jpg

Lees meer over:
Feest activiteit activiteitencommissie kantine wintergala