Status kunstgrasveld

20 december 2021 9:15

MdR

In goed overleg tussen vereniging en gemeente is er afgelopen zomer voor gekozen om in deze periode te starten met de aanleg van het kunstgrasveld met het risico dat de weersomstandigheden ons parten zouden kunnen spelen. Dat laatste is helaas het geval.

Het natte weer in combinatie met enkele onvoorziene ontwikkelingen o.a. bij het aanbrengen van de verlichting en de vervanging van de kabel naar het trainingsveld hebben tot enige vertraging geleid. Uitgangspunt is dat zorgvuldigheid en (duurzame) kwaliteit voorop staan bij de uitvoering van dit intensieve project. Laten we hopen dat er na de jaarwisseling voortvarend kan worden doorgepakt zodat we in deze wintermaanden alsnog van het kunstgrasveld gebruik kunnen maken.

Naast de werkzaamheden op het kunstgrasveld wordt momenteel het pad rondom het hoofdveld vernieuwd. Tevens wordt het hoofdveld van lichtmasten voorzien. Het is met elkaar nog even geduld opbrengen maar er is een lonkend perspectief dat na afronding van alle voornoemde werkzaamheden de sportieve mogelijkheden op onze accommodatie aanzienlijk worden vergroot.

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen!

  

Het Bestuur

Delen

Lees meer over:
gemeente kunstgras molenwei onderhoud

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!