Heerjansdam werkt achterstand weg en wint!

Pelikaan 1

1 - 3

Heerjansdam 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse D

Datum

24 september 2016 15:00

Scheidsrechter

Steenbergen, R.M.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Heerjansdam 1

Heerjansdam werkt achterstand weg en wint.

Heerjansdam speelde de 4e competitiewedstrijd uit tegen Pelikaan en bleef ook nu zonder punt(en)- verlies. Het werd op sportpark Bakestein 1-3. Ondanks dat de Dammers na een half uur spelen onverwacht op achterstand kwamen, werd dat voor de rust snel weggewerkt (1-2) en na de rust verder uitgebouwd.

Heerjansdam pakte direct het initiatief en zag al snel Jelmer Nugteren rakelings naast de kruising koppen (voorzet Koen Botterhuis) en even later schoot Louis Salacroup  via keeper Cas Hagman (en de lat) over het doel. Mathijs Vermaat zag zijn harde schot geblokt worden, voordat de 1-0 uit de lucht kwam vallen. Sharog Susani nam in de 31e minuut een vrije trap, die door Rowdy Nossent hard ingekopt werd: 1-0 terwijl de ploeg van trainer Ron Tempelaar nog geen kans had gehad.

Heerjansdam raakte er niet van in de war, want zes minuten later schoot Nugteren raak, na goed voorbereidend werk van Thomas Oomsen en Ronald Ouwens: 1-2. Drie minuten later strafte Ouwens ‘stiekem’ een fout van de jonge Hagman af: 1-2. Toch had het met de rust weer gelijk kunnen staan, na een hoekschop van Susani schoot Jermain Bebrout de bal tegen de kruising.

Na de rust kwam het eerste gevaar van Vincent Francke, die na een goede actie Hagman met moeite zag redden. Aan de andere kant testte Susani keeper Sander Schreuder met een vrije trap die de doelman onder de lat vandaan tikte. Daarna trok Heerjansdam weer ten aanval, Salacroup schoot eerst voorlangs het doel, toen hij even later bij de 2e paal Francke vond  en die schoot uit een lastige hoek raak: 1-3.

Pelikaan probeerde het tien minuten voor tijd met een afstandsschot, dat invaller Jesper Nossent over het doel van Schreuder zag verdwijnen. Voor Heerjansdam was invaller Jordi Dekker nog dichtbij een grotere overwinning voor de ploeg van trainer Fop Gouman, Hegman redde echter. De vierde overwinning was een feit en zonder al te veel problemen behaald.

Scheidsrechter Steenbergen hield de kaarten op zak in deze sportieve wedstrijd.

Scoreverloop: 1-0 (31) Nossent, 1-1 (37) Nugteren, 1-2 (40) Ouwens, 1-3 (71) Francke.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!