Piershil en Heerjansdam komen niet tot scoren.

Piershil 1

0 - 0

Heerjansdam 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse D

Datum

12 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Vreeswijk, P.C.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Heerjansdam 1

Piershil en Heerjansdam komen niet tot scoren.

In deze topper (Heerjansdam gedeeld 1e en Piershil 2e) konden beide ploegen niet imponeren, al was Heerjansdam na de rust wel de ploeg die het meeste aanspraak mocht maken op de winst.

De eerste aardige kans was voor de thuisclub, de snelle Alex van Dijk schoot over het doel van keeper Sander Schreuder. Daarna zag voor Heerjansdam Ronald Ouwens zijn schot bij de 2e paal geblokt worden en kwam de spits even later (net als Louis Salacroup) een stap te kort om te scoren (voorzet Ricardo v/d. Stoep).

Daarna was het weer de beurt aan Piershil, maar Edwin Bestebreur schoot in de handen van Schreuder. Heerjansdam kreeg voor de rust nog twee keer een mogelijkheid om op voorsprong te komen. Eerst kopte Jelmer Nugteren over (voorzet v/d. Stoep) en schoot hij op slag van rust net naast, na een goed teruggelegde bal van Ouwens.   Een paar minuten daarvoor had Jan Jaspers voor het doel van Schreuder een lage voorzet van van Dijk bij de 2e paal gemist.

Na de rust trok Piershil zich steeds verder terug, kreeg Salacroup geen penalty, nadat hij werd vastgehouden in het stafschopgebied (á la wat Vertonghen deed bij Lens, woensdag bij Nederland – België) en kon Nugteren vlak voor tijd nog de winnende goal binnenkoppen na een goede hoekschop van Jordi Dekker. Keeper Peter Konings redde zijn ploeg met een goede redding.

Scheidsrechter Vreeswijk trok geel voor Both, Visser, de Ruiter (Piershil) en Vermaat (Heerjansdam).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!