Derde plaats voor Heerjansdam.

Capelle 1

-

19 augustus 2017 12:30

Heerjansdam speelde op het veld van Smitshoek (sponsortoernooi van die club) tegen een combinatieteam van Capelle (selectiespelers van 1e en 2e elftal) en won met 2-0. Voor de rust waren de Dammers de betere ploeg en na 25 minuten spelen scoorde Ronald Ouwens fraai de 1-0, na een goede pass van Ricardo van der Stoep.

Capelle kreeg voor de rust een goede kans, maar keeper Thijs Botterhuis was attent en redde goed. Na de rust verzuimde Ouwens al snel de 2-0 te scoren en aan de andere kant tikte keeper Botterhuis stijlvol een verraderlijk schot uit de hoek. Vlak voor tijd schoot Vincent Francke de 2-0 binnen, na goed voorbereidend werk van Ouwens. Voor een overwinning op het Van Donge en De Roo toernooi kreeg de betreffende ploeg 3 punten, voor een gelijkspel 2 punten en een nederlaag 1 punt.