? Heerjansdam alsnog onderuit bij Deltasport.

Deltasport 1

3 - 2

Heerjansdam 1

Competitie

Mannen, 1, 1e klasse B

Datum

31 maart 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Heerjansdam 1

Heerjansdam speelde uit tegen Deltasport en na een snelle voorsprong, verloren de Dammers alsnog met 3-2 van de ploeg uit Vlaardingen. En dat kwam vooral omdat de ploeg van trainer Patrick Kok na de 0-1 niet door kon drukken. En kreeg daarvoor na de rust de rekening gepresenteerd.

Heerjansdam nam direct het heft in handen en in de 6e minuut bracht Paul Scheurwater spits Ronald Ouwens in stelling, die daarna beheerst de 0-1 laag binnenschoot. Daarna kwamen Boy Stoops en Ouwens in (redelijk) kansrijke positie, zonder keeper Kevin de Kok te passeren. De thuisclub was nog niet in de wedstrijd geweest en kwam (voor de rust) niet verder dan een afstandsschot (over) van Jay-Jay Gulpen.

Hoe anders was de start van de tweede helft. Een veel feller Deltasport, dat Heerjansdam daarmee leek te verrassen. In de 47e minuut kopte Jordao Pattinama de gelijkmaker binnen, 1-1, en vier minuten later schoot Vladislav Smirnov Deltasport op voorsprong: 2-1. Het duurde niet lang voordat Heerjansdam wat terug leek te doen. Na een dieptepass van Stefan Lezer dook Stoops vrij voor keeper de Kok op, maar hij verspeelde de bal in kansrijke positie.

Voordat Heerjansdam aan kon zetten voor een slotoffensief scoorde Smirnov uit een counter 3-1.  Toch kende Heerjansdam bijna nog een succesvolle opleving. Net voordat de blessuretijd begon schoot Gert Jan Plaizier de 3-2 binnen en in de blessuretijd kopte Claudio Barros (na een vrije trap van Louis Salacroup) tegen de binnenkant van de paal.

Scoreverloop: 0-1 (6) Ouwens, 1-1 (48) Pattinama, 2-1 (52) Smirnov, 3-1 (82) Smirnov, 3-2 (90) Plaizier.

Scheidsrechter Meeuwenoord trok geel voor Liefden, v/d. Swaluw (Deltasport) Nugteren en Ouwens (Heerjansdam).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!