Heerjansdam de bal, Oude Maas de punten.

Oude Maas 1

1 - 0

Heerjansdam 1

Competitie

Mannen, 1, 1e klasse B

Datum

27 januari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

De herstart van de competitie draaide voor Heerjansdam uit op een deceptie. Uit tegen een bepaald niet imponerend Oude Maas verloren de Dammers (op het bijveld) van de gastheren, met 1-0. En het bleek maar weer eens dat je een voetbalwedstrijd met veel strijd ook kan winnen, tegen een wat beter voetballende tegenstander. M.a.w. het vele balbezit (van Heerjansdam dus) zei, in dit geval, ook niet alles.

Het had (waarschijnlijk) anders gelopen als Jelmer Nugteren in de 6e minuut had gescoord, toen hij voor keeper Jeroen Kloosterman opdook (die redde) en Boy Stoops (10e minuut) in goede positie ‘omver werd gekegeld’ zonder dat de lankmoedige scheidsrechter Kraak daar een strafschop in zag. Ruim vijf minuten later schoot Wilson van Klooster (na een goede counter) wel raak: 1-0.

Na de rust was het éénrichtingsverkeer, een zonder veel overtuiging aanvallend Heerjansdam tegen een zich terugtrekkend Oude Maas, dat alles in het werk stelde om de winst in eigen huis te houden. Eén kans kreeg Oude Maas (Jeffrey van Veen) die vakkundig door keeper Sander Schreuder gepareerd werd.

Tot diep in de blessuretijd hing de (verdiende) gelijkmaker in de lucht. Richard Clement schoot een vrije trap tegen de lat, terwijl Jelmer Nugteren (direct) na de rust na een scrimmage niet doeltreffend kon afdrukken en ook Ronald Ouwens miste even later de juiste richting om te scoren.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!