Heerjansdam naar de volgende ronde VoetbalRijnmond Cup.

DJS 1

1 - 2

4 december 2018 20:00

DJS maakt het Heerjansdam lastig.

Dinsdagavond speelde Heerjansdam in Middelharnis tegen De Jonge Spartaan (DJS, 3e klas) en won moeizaam (maar verdiend) met 1-2. Het was een wedstrijd uit de 1e ronde voor de Palace Casino’s Cup (Voetbal Rijnmond Cup).

Na een half uur spelen werd het 0-1 door Jeroen de Vries. Net daarvoor had Gerben Prins (DJS) rakelings naast het doel van Sander Schreuder geschoten. De thuisclub trok zich op aan Heerjansdam, en streed vol overgave voor een goed resultaat. Kreeg ook een aantal kansen (meestal uit counters) maar Sander Schreuder was attent en redde een paar keer goed. Ook na de rust, kwam DJS een paar keer goed weg, want Heerjansdam hield druk op de thuisclub. De doelman had het druk en redde bijvoorbeeld knap na een schot van Koen Botterhuis.

In de 62e minuut scoorde Justin Snijders dan toch 0-2. Het werd zelfs nog spannend toen DJS in de 80e minuut 1-2 scoorde door Norman Leune. Daarna schoot Louis Salacroup tegen de paal en dat was wel het laatste wapenfeit van deze wedstrijd. Dus gaan de Dammers naar de volgende ronde, die in principe op 18 december (thuis) tegen WFB gespeeld wordt.