7 - 0

WFB 1

18 december 2018 20:00

Regelmatige overwinning Heerjansdam.

Heerjansdam speelde voor de tweede keer dit jaar op het mooie kunstgrasveld van de vv Rijsoord een ´thuiswedstrijd´. Begin dit jaar voor de Districtsbeker en dinsdagavond in de 2e ronde van de Palace Casino Cup (Voetbal Rijnmond Cup) tegen WFB (4e klasse). Na een 3-0 ruststand wonnen de Dammers met 7-0.

De eerste goede aanval van Heerjansdam (3e minuut) leverde direct een doelpunt op van Justin Snijders: 1-0. De gasten lieten zich niet uit het veld slaan en keeper Yoël van Dalen moest een keer ingrijpen en zag ook nog een schot naast het doel gaan. Voor de rust liep de ploeg van trainer Patrick Kok verder uit door Koen Botterhuis, 2-0 (penalty) en Jeroen de Vries, die een prima voorzet van Giovanni Smit in de verre hoek tikte: 3-0.

Snel na de rust gevolgd door een doeltreffend afstandsschot van Thomas Oomsen (4-0) en een benutte strafschop van Louis Salacroup: 5-0. In de slotfase schoot Snijders prachtig een vrije trap achter de balende keeper Profijt (6-0) en de aanvaller ‘frommelde’ ook nog de 7-0 binnen.

Rest nog te vermelden dat de vv Rijsoord de organisatie van deze wedstrijd uitstekend voor elkaar had, wat bij de vv Heerjansdam zeer gewaardeerd werd.