Heerjansdam verrast door FC Binnenmaas: 2-3

Heerjansdam 1

2 - 3

Binnenmaas, FC 1

Competitie

Groep 1 041

Datum

7 september 2019 14:30

Scheidsrechter

A.H. (Arie) Kuup

Accommodatie

Onbekend

Heerjansdam verrast door FC Binnenmaas: 2-3

Heerjansdam speelde de tweede poulewedstrijd voor de districtsbeker op de Molenwei tegen FC Binnenmaas, dat verrassend met 2-3 won. Ondanks dat Heerjansdam snel op voorsprong kwam door Giovanni Smit: 11e minuut 1-0. De gelijkmaker volgde al snel door Riccardo Wijsbroek, die na een vrije trap raak schoot 1-1. Drie minuten later al weer gevolgd door de 2-1. Na een vrije trap van Nedely Fortes kopte Ronald Ouwens op het doel van keeper Thijs Botterhuis. Thomas Oomsen veranderde de bal zodanig van richting dat Botterhuis kansloos werd: 2-1. Nog voor de rust kwamen de karaktervolle gasten weer op gelijke hoogte. Na een hoekschop kopte Wijsbroek hard de bal achter keeper Sven Scholte: 2-2.

Direct na de rust misschien wel het breekpunt van de wedstrijd, want Botterhuis stopte een penalty van Ouwens en daarna zakte Heerjansdam steeds verder weg. En vlak voor tijd profiteerden de gasten daarvan. Wijsbroek plaatste een vrije trap (van grote afstand) richting tweede paal en tot verrassing van ‘vriend en vijand’ plofte de bal in het doel, omdat Scholte zich volledig verkeek: 2-3.

Daarna was de tijd te kort voor een slotoffensief van de Dammers. Sterker nog, in de 90e minuut voorkwam Scholte een grotere nederlaag, want hij stopte een penalty van Wijsbroek.

De andere poulewedstrijd VVGZ-DBGC eindigde in 2-2.

De stand:        1e FC Binnenmaas                 2     1     1     0           4 pt.

                        2e DBGC                                2     0     2     0           2 pt.

                        3e VVGZ                                 2     0     2     0           2 pt.

                        4e Heerjansdam                    2     0     1     1           1 pt.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!