Heerjansdam effectief tegen Capelle

Capelle 1

1 - 3

Heerjansdam 1

Datum

10 augustus 2019 12:30

Accommodatie

Onbekend

Heerjansdam effectief tegen Capelle.

Heerjansdam speelde zaterdag bij Smitshoek tegen Capelle (hoofdklasse) en was tegen die ploeg uiterst effectief en won, met 3-1. Eerder de week, tegen Smitshoek (ook hoofdklasse) werd het 2-2 (het waren wedstrijden voor het Smitshoek-sponsortoernooi).

Tegen Capelle werd het in de vijfde minuut al 1-0 door een attente Paul Scheurwater. Daarna werd Capelle twee keer gevaarlijk (20e en 38e minuut) maar keeper Sander Schreuder greep goed in (al had hij de tweede keer geluk dat er geen doellijntechnologie was). Op slag van rust strafte Jelmer Nugteren een verdedigingsfout bij Capelle af en dat betekende 2-0.

Na de rust drong Capelle aan en moest keeper Yoël van Dalen (speelde de tweede helft) al direct handelend optreden, door een hard ingekopte bal te stoppen en later moest hij een afstandsschot onder de lat vandaan te tikken.

Een kwartier voor tijd werd het ‘plotseling’ 3-0. Jongeling Justin van den Berg (17) een kwartier eerder ingevallen, kopte fraai raak, na een prima voorzet van Claudio Barros: 3-0. Vlak voor tijd deed Luuk Kraaijeveld wat terug door een penalty (in twee keer) te benutten: 3-1.

Uitslag van de andere wedstrijd: Smitshoek – sc Feyenoord 0-3.

Eindstand:

1e  S.C . Feyenoord                 2    2    0    0      6     (7-2).

2e  Heerjansdam                    2    1    1    0      5     (5-3).

3e  Smitshoek                        2    0    1    1      1     (2-5).

4e  Capelle                             2    0    0     2     0     (3-7).    

                         (winst = 3 pt.       gelijk = 2 pt.       verlies = 0 pt.).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!