SCO '63 1

0 - 2

5 november 2019 20:00

SCO ’63 verliest met 0-2 van Heerjansdam.

In de eerste ronde van de VR Cup (Palace Casino Cup) speelde Heerjansdam uit tegen SCO’63 (4e kl.) en won (bescheiden) met 0-2. Dat kwam omdat de Dammers niet erg scherp waren in de afwerking. Voor de rust werd de thuisclub  ‘vastgepind’ op eigen helft. Het werd al snel 0-1 (6e minuut) door Youri van Noort, die een strafschop benutte. Daarna zag Koen Botterhuis zijn schot door de doelman knap uit het doel getikt worden. Ook Ronald Ouwens en Mathijn Valster zagen de keeper voor de rust nog een paar keer ingrijpen.

Na de rust werd SCO’63 een paar keer dreigend en gevaarlijk. Echter keeper Sven Scholte was goed bij de les door o.a. een prima vrije trap van de ploeg uit Spijkenisse, knap te keren. Daarna waren voor de Dammers  eerst Ouwens en Ramon van der Wal gevaarlijk, toen de eerst genoemde een klein kwartier voor tijd wel scoorde: 0-2. Ook in de slotfase waren er nog wat kansen, die niet benut werden.