BVV Barendrecht en Heerjansdam doelpuntloos.

Barendrecht Combi. 1e / 2e

12 november 2019 20:15

Heerjansdam en Barendrecht scoren niet.

Heerjansdam speelde dinsdagavond bij de BVV Barendrecht tegen een combinatieteam (wissels 1e elftal, (jonge) 2e elftalspelers) en beide ploegen kwamen niet tot scoren (0-0 dus). De thuisclub had wel meer balbezit, wat in het voetbal ook niet alles zegt.

In het begin was voor Heerjansdam Nedely Fortes twee keer dreigend, al snel gevolgd door twee kansen voor ‘de BVV’, die door goed keeperswerk van Yoël van Dalen niets opleverden. Ook Ronald Ouwens (twee keer) en Luc Delmee waren behoorlijk dicht bij een doelpunt en ook de keeper van Barendrecht redde goed (met de voet).

Na de rust drong de thuisclub weer aan en kregen de Dammers de ruimte en de snelle Fortes die ook nu weer de doelman goed in zag grijpen Na ruim een uur spelen misschien wel de grootste kans van de wedstrijd voor Mark Kooijman. Zijn knappe kopbal (hoekschop Siebren Hoekstra) ging rakelings over het doel. De laatste mogelijkheid was voor Barendrecht, echter invaller-keeper Sven Scholte was attent door dit afstandsschot onschadelijk te maken.