Zwaluwe E2

2 september 2014 18:45

Scheidsrechter

Hollemans, K.

Vanavond werd de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met een nieuw team gespeeld. Ook al was er pas 1x samen getraind, er werd toch een goed resultaat behaald tegen een Zwaluwe wat duidelijk al wat langer samen speelde.
In het begin moesten iedereen even wennen aan elkaar en zijn plek en daardoor was er al snel een 1-0 achterstand. Door goals van Jesse en Shedwin kwam er een 2-1 voorsprong waarna Zwaluwe voor een 2-2 ruststand zorgde.
In de rust werden de posities even opnieuw doorgenomen wat resulteerde in een veel betere 2e helft waarin Raoul en Jesse voor de 4-2 voorsprong zorgden. Hierna was het Zwaluwe dat aandrong maar geen kans kreeg door goede reddingen van Menno. In de laatste minuut werd het nog even spannend toen Zwaluwe 4-3 scoorde maar werd de overwinning niet meer uit handen gegeven.