Het was een zware wedstrijd voor F2

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse 4.21

10 oktober 2015 10:15

de Jong, R.

We speelden afgelopen zaterdag tegen ASWH F5 en wat waren ze goed! We hadden moeite om te scoren maar de 1e goal werd gemaakt door Bink, een mooi afstandsschot! De 2e werd gemaakt door Duke, die op het juiste moment op de juist plaats stond en hem genadeloos intrapte! De tegenpartij liet het er niet bij zitten en scoorde ook waardoor het gelijk op liep. We gingen de rust in met 1 doelpunt verschil. Arda kreeg in de 2e helft ook de smaak te pakken en scoorde doelpunt 3 en 4 !! De keeper kan die raketknallen van Arda echt niet tegen houden :) ASWH scoort ook nog een keer en de eindstand is 4-3. De jongens hebben allemaal weer hard gewerkt en mogen trots zijn op het eindresultaat! We hadden deze week een zeer bekende supporter aan de kant staan die heel de wedstrijd heeft gekeken, n.m.l. Ron Vlaar! De jongens zijn uiteraard met hem op de foto gegaan, waar we hem dankbaar voor zijn, erg tof van Ron!

Op naar de wedstrijd tegen IFC zaterdag 17 okt.