Heerjansdam verdienstelijk tegen Barendrecht.

Barendrecht combi 1/2

3 - 1

19 januari 2016 20:00

Heerjansdam speelde dinsdagavond (19 januari) tegen een combinatie elftal (1e / 2e) van de BVV Barendrecht en verloor met 3-1. Een nederlaag ‘met perspectief’ want de Dammers misten nogal wat spelers. Ondanks dat verweerde de ploeg van trainer Fop Gouman zich goed, door volop strijd te leveren en goed vanuit de organisatie te spelen.

De thuisclub had voor de rust meer balbezit en kwam in de 22e minuut op voorsprong door Esajas: 1-0. Voor de rust kreeg Barendrecht nog een goede kans en voor Heerjansdam kreeg Boy Stoops een goede mogelijkheid om te scoren. Hij schoot rakelings naast het doel.

Na de rust had Heerjansdam ‘opstart’ problemen en ontsnapte in eerste instantie aan een grotere achterstand (lob over keeper Sander Schreuder op de lat). Maar de 2-0 viel even later toch toen Driesse (koppend) wel scoorde. Heerjansdam liet zich niet van de wijs brengen en zocht de aanval. Jelmer Nugteren verzuimde de aansluittreffer te scoren toen hij voor de doelman opdook.

Scoren deed Boy Stoops wel, in de 66e minuut schoot hij knap raak: 2-1. Het laatste woord was weer voor Barendrecht, want in de slotfase strafte Viera een verdedigingsfout af en bepaalde de eindstand dus op 3-1.