Lid worden

Nieuwe leden gaan het lidmaatschap aan voor de duur van het gehele seizoen (1-juli-30 juni). Ieder lid is verplicht om contributie over het hele seizoen te betalen, ook als men besluit om eerder te stoppen. Er wordt alleen een uitzondering gemaakt voor nieuwe JO07 t/m JO10-pupillen. Als na enkele weken blijkt dat zij voetballen toch niet zo leuk vinden als ze dachten, dan hoeft alleen de contributie voor het eerste kwartaal te worden voldaan.

Het contributiebeleid kent verder de volgende aspecten:

• De jaarcontributie dient voorafgaande aan het seizoen te worden voldaan. Leden ontvangen in de maand juli/augustus de factuur hiervoor, tenzij men hiervoor een automatische incasso is afgegeven. De jaarcontributie dient op 1 september te zijn betaald.
  • Wie de jaarcontributie niet in één keer wil voldoen, kan uitsluitend kiezen voor een automatische incasso (per kwartaal voor senior leden en per half jaar voor jeugd leden).
  • Wanneer de kwartaal- of halfjaarbetaling wordt gestorneerd en niet voor het einde van de periode alsnog wordt voldaan, dan is het betreffende lid niet gerechtigd om aan de wedstrijden deel te nemen totdat het verschuldigde bedrag is voldaan.
  • Per herinnering die vanuit Sportlink gestuurd worden, zal een bedrag van € 2,50 aan administratiekosten in rekening gebracht worden.
  • Wie op 1 september een contributieachterstand heeft, is niet gerechtigd om deel te nemen aan trainingen en wedstrijden.

Voor wie de contributie zelf overmaakt is ons rekeningnummer: NL11RABO0305431129

Ledenstop

Op dit moment is er géén wachtlijst of ledenstop.

Lid worden

Kies bestandWijzigVerwijder
Als vereniging hebben we onze leden nodig om voor onze leden het voetbal mogelijk te maken. Samen maken we een vereniging.
Daarom vragen we van elk lid een actieve bijdrage. Graag vragen we je hieronder op te geven met welke activiteit jij ons kan ondersteunen. (meerdere activiteiten zijn mogelijk)
Onder home=>Normen en Waarden tref je de gedragscode en -regels aan.

* = verplicht