Leden, vrijwilligers en supporters

Iedereen kan een account aanmaken op de website van de vv Heerjansdam. Hiermee kan je berichten en foto's plaatsen op de site, en -nadat een account gekoppeld is aan een clublid - bepaalde acties uitvoeren. In de toekomst is het ook mogelijk om jezelf in te schrijven op vrijwilligerstaken.

Login voor leden, vrijwilligers en supporters

Trainers, leiders, bestuurs- en commissieleden

Voetbalassist (link)
Voor onze trainers leiders is er de mogelijkheid om in te loggen op de voetbalassist website. Daarmee kunnen ze wedstrijdverslagen maken, spelersfoto´s toevoegen en vetrek- en verzameltijden aanpassen.

Een login en een teamleiders e-mail adres kan je aanvragen door een mail te sturen naar online@vvheerjansdam.nl
Op dit moment is het nog niet mogelijk team foto en sponsor aan te passen. Graag deze ovv team mailen naar online@vvheerjansdam.nl.

Sportlink (link)
Om Sportlink te kunnen gebruiken moet Java geïnstaleerd zijn op de pc.

Webmail (link)
Voor een aantal personen en functies is een mailbox gemaakt. Als je login gegevens hebt gehad dan kan je die gebruiken om in te loggen op de webmail. De meeste e-mailadressen worden echter gebruikt om mail door te sturen naar een eigen mailbox.

Diverse instructies voor de website: