Inschrijfformulier Infoavond Agressie

Beste ouders, scheidsrechters, trainers, teamleiders of begeleiders,

Iedereen maakt het wel eens mee langs de lijn. Een opstootje dat op het veld ontstaat, ouders langs de kant die zich hevig bemoeien met het spel, een ouder die zich nogal grof uitdrukt, een kind dat zich misdraagt, ga zo maar door. Situaties die de sfeer niet ten goede komen en effect hebben op het spel van de kinderen. Wat doet u in zo’n situatie? Houdt u zich afzijdig? Bemoeit u zich er mee? Probeert u de boel te sussen? Wat mag u van de scheidsrechter verwachten? Maar ook andersom, wat mag de scheidsrechter van u verwachten? Wat is de rol van de trainer? Vragen waar wij als club graag samen met u over in gesprek gaan. Wat vinden we nog sportief gedrag en waar gaat sportief gedrag over in agressief gedrag.

Een veilige en vertrouwde omgeving is de basis van waaruit een kind zich kan gaan ontwikkelen. Het is dus belangrijk dat een kind zich thuis voelt bij ons. VV Heerjansdam moet een plek zijn waar kinderen met plezier naar toe gaan en aanwezig zijn. Voorwaarden voor een vertrouwde omgeving beginnen bij duidelijkheid voor de kinderen.

Voetbalvereniging vv. Heerjansdam staat voor:

1. Individuele ontwikkeling van onze spelers
  2. Een veilige vertrouwde omgeving bieden voor een ieder
  3. Voor elkaar en door elkaar.

Wij als club accepteren géén (verbaal) geweld in en rondom het voetbalveld en willen dat de kinderen veel (spel)plezier ervaren. We kunnen dit alleen bereiken met uw hulp!

Graag nodigen wij u als ouder, scheidsrechter, trainer, teamleider of begeleider uit voor een avond waarin we een aantal thema’s met u willen bespreken. U krijgt filmpjes te zien en er worden diverse praktijksituaties geschetst. Aan de hand van die situaties verkennen we met elkaar wat de oorzaken van het negatieve gedrag zijn en wat de gevolgen (kunnen) zijn voor de kinderen en dus ook uw kind. Op deze manier kunnen we samen het spelplezier te bevorderen. Er wordt per leeftijdscategorie een avond georganiseerd. Op deze avond zijn de trainers, een aantal scheidsrechters en alle ouders van de kinderen uitgenodigd. De avond is niet bedoeld voor de kinderen.

Op de onderstaande data kunt u zien wanneer de avonden worden georganiseerd. We rekenen op uw aanwezigheid!

• Dinsdag 07 Maart JO19 + JO17 Junioren (A + B)
    Aanvang:19.30 – 21.00 (koffie/thee vanaf 19.15)
  • Dinsdag 14 Maart JO15 Junioren (C)
    Aanvang:19.30 – 21.00 (koffie/thee vanaf 19.15)
  • Dinsdag 4 April  JO13 Pupillen (D)
    Aanvang:19.30 – 21.00 (koffie/thee vanaf 19.15)

Aanmelden? Vul hieronder uw gegevens in.

Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen hebben? Neem dan contact op met een van de onderstaande personen:

• Annemiek Teuben  :06-11880736
  • Jannekee Herreveld :06-46424434

Insschrijfformulier infoavond agressie

Dit formulier is niet meer actief