Campagne

vv Heerjansdam lanceert: Rondje voor de Club!

De coronacrisis duurt maar voort. Mis jij het 'zaterdag-gevoel' ook zo? Gezellig met ouders langs de lijn bij de wedstrijd van je zoon of dochter. In colonne naar een uitwedstrijd en lachen om de kleedkamerhumor van je medespeler. Of rond 14.00 uur naar de Molenwei voor een pot voetbal van het eerste en na de wedstrijd onder het genot van een drankje in de kantine nog even napraten. Het kan al een hele tijd niet en het zit er voorlopig ook niet in.Veel bedrijven hebben last van de coronacrisis. Maar ook verenigingen hebben het zwaar. De kantineopbrengsten zijn weggevallen, terwijl veel andere kosten gewoon doorgaan.

Donateurs
Opgehaald
€ 2.552,00
Dagen te gaan
Streefbedrag € 3.000,00

Donaties:

Vanuit Corona in actie voor de club!

Daarom komen we in actie met 'Rondje voor de club'. Een rondje geven in de kantine kan nu niet, maar een digitaal rondje kan wél. Met een kleine donatie help je je club, maar daarnaast kun je ook een donatie + Rondje geven aan je teamgenoten of sportvrienden!  Zo kunnen we er samen voor zorgen dat vv Heerjansdam niet in de financiële problemen komt, zodat we straks weer met elkaar kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

Geef jij een Rondje aan je favoriete team of vrienden?

Kijk dan op de Rondje voor de Club pagina op onze website en maak je donatie / rondje over! Het is tevens mogelijk om bovenop je donatie een daadwerkelijk rondje te geven, aan bijvoorbeeld je vriendengroep of favoriete team. Onderaan de pagina staan meerdere beloningsopties waarmee je je populariteit tot ongekende hoogte kan doen stijgen! Deze rondjes zijn te zijner tijd aan de bar te verzilveren!

Tip: geef je bijvoorbeeld een biertje weg aan je maatje? Zet dan in de opmerkingen erbij voor wie deze bestemd is, dan kan diegene zijn/haar gele rakker t.z.t. collecteren!

Uiteraard is het ook mogelijk een anonieme donatie te verrichten!

Namens het bestuur alvast heel hartelijk bedankt, en hopelijk tot snel op ons mooie Sportpark de Molenwei!

Actie duurt t/m 31 januari 2021

Beschikbare beloningen

1x consumptie
vanaf € 10,00
3x gekozen

Geef een koffie/thee/frisdrank of biertje/glaasje wijn aan iemand (of jezelf) cadeau. Te zijner tijd aan de bar te verzilveren!

10x AA
vanaf € 50,00
0x gekozen

Steun jij de vereniging én je favoriete team straks? Geef eventueel in de opmerkingen aan voor welk team de 10 AA'tjes zijn.

Pitcher bier
vanaf € 50,00
6x gekozen

Maak vrienden en geef eventueel in opmerkingen aan voor wie deze Pitcher Bier bedoeld is

2 Pitchers bier
vanaf € 75,00
0x gekozen

Een spetterende Derde Helft? Geef 2 Pitchers Bier als rondje en praat gezellig na! Geef eventueel in de opmerkingen aan wie deze mag collecteren!

3 Pitchers bier
vanaf € 100,00
1x gekozen

Ga jij voor een regelrechte driepunter? Scoor dan hoge ogen met drie Pitchers bier! Geef eventueel in de opmerkingen aan wie deze mag collecteren!

1 Krat fris (24 flesjes)
vanaf € 150,00
0x gekozen

Schenk een krat van 24 flesjes fris aan je favoriete team!

5 Pitchers bier
vanaf € 200,00
0x gekozen

Ben jij straks de Koning(in) van de Kantine? Geef maar liefst 5 pitchers weg! Geef eventueel in de opmerkingen aan voor wie deze zijn!