(Hoofd)trainer

29-05-2023

Trainer / Coach van (jeugd) team

We willen bij Heerjansdam graag onze trainerspool vergroten, en zoeken we daarin enthousiaste vrijwilligers die graag training willen geven aan een (jeugd)team.

Profiel:

• Is enthousiast, energiek, weet hoe een groep te motiveren (enige ervaring daarin is mooi meegenomen!), en kan duidelijk communiceren met mede trainers, coördinatoren, spelers en ouders.
  • De kandidaat respecteert en leeft de normen en waarden van VV Heerjansdam na.
  • De kandidaat is beschikbaar op trainingsavonden (maandag/woensdag) en wedstrijddagen (zaterdag).
  • Werkt nauw samen met de medetrainers van het team en draagt bij aan een verbetering van de prestaties en persoonlijke ontwikkeling van het team en alle spelende teamleden.
  • Werkt samen met de desbetreffende leeftijds en staf coördinator
  • De kandidaat moet een positief VOG kunnen overleggen.

VV Heerjansdam werkt met VTON als ondersteuning van trainingen.

Meer informatie:

Voor meer informatie, interesse of aanmelden neem dan contact op met staf coördinator Tim Hulsman (bel/whatsapp 0683084902) of mail naar [email protected]

Reageren op de vacature

Naar welke vacature gaat je interesse

* = verplicht