PROTOCOL COVID 19

logo_klein.pngUPDATE PROTOCOL COVID 19

Voetbalvereniging Heerjansdam

(Versie 05.06.2021)

Vanaf 5 juni 2021 wederom een nieuwe situatie.

Hierna de nieuw ontstane situatie voor onze vereniging op een rijtje:

• Groepstrainingen en onderlinge wedstrijden zijn voor alle leeftijden toegestaan.
    Volwassenen vanaf 18 jaar mogen dit met maximaal 50 personen (exclusief trainers/leiders).      Dit maximum geldt niet voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.
  • De 1,5 meter afstand regel komt tijdens het sporten te vervallen.
  • Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij trainingen/amateurwedstrijden.
  • In principe mogen de kleedkamers en douches open. Wij hebben er voor gekozen om tot einde seizoen de kleedkamers/douches alleen open te stellen op REGIO CUP WEDSTRIJDDAGEN (dit om hoge energiekosten te besparen).
  • Binnen sporten is weliswaar ook toegestaan, maar gezien de daarvoor geldende (complexe) regels en het aflopende seizoen heeft het bestuur besloten om onze zaal gesloten te houden.
  • Bij klachten blijf je thuis.
    Het buitenterras is op zaterdagen vanaf 12.00 uur geopend. (sluiting in overleg met de kantine vrijwilligers). Gezien de beperkte behoefte houden we de kantine/keuken zelf tot nader order gesloten.

Verder gebeurt dit overeenkomstig de daarvoor door de overheid gestelde horeca-voorwaarden (waaraan wij ons strikt dienen te houden om een eventuele bekeuring/sluiting te voorkomen), dus:

• Bij klachten blijf je thuis.
  •  Er geldt een verplichte reservering van zitplaatsen. Dit kan in onze situatie bij aankomst.
  • Aan een tafel zitten maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar.
  • Per buitenterras geldt een maximum van 50 personen.
  • Een –papieren- gezondheidscheck en een verzoek om te registreren zijn verplicht.
  • De terrasbezoekers blijven zoveel mogelijk zitten. Verplaatsen gebeurt niet onnodig.
  • Geforceerd stemgebruik (b.v. zingen/schreeuwen) is niet toegestaan.
  • Geen zelfbediening.
  • Er wordt zoveel mogelijk contactloos betaald.