PROTOCOL COVID 19

logo_klein.pngPROTOCOL COVID 19

Voetbalvereniging Heerjansdam

(Versie 11.03.2021)

De maatregelen inzake COVID-19 voor het voetbal zijn vanaf 16 maart 2021 weer iets versoepeld.

Hierna de nieuw ontstane situatie op een rijtje:

• Wedstrijden van alle amateurcompetities blijven tot nader order niet toegestaan.
  • In een binnenruimte blijft sporten niet toegestaan (de zaal is dus gesloten)
  • Spelers tot 27 jaar mogen zonder restricties op de eigen club buiten trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Het is hierbij toegestaan om teams samen te voegen. We raden echter wel aan ieder zijn of haar gezonde verstand te gebruiken en zoveel mogelijk te sporten in dezelfde groepssamenstellingen. Dit verkleint namelijk het verspreidingsrisico.
  • Spelers boven de 27 jaar mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling minimaal 1,5 meter afstand. In groter groepsverband is dit helaas nog niet toegestaan.
  • De kantine en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Er is nog steeds geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Alleen wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie vinden doorgang.

Mocht u nog vragen hebben, dan zijn veel van deze vragen en antwoorden terug te vinden op de website van de KNVB. Hiervoor kunt u navolgende link gebruiken:

Voor meer club-gerelateerde vragen kunt u uiteraard ook bij het bestuur terecht.