Informatie - vv Heerjansdam

Informatie

vv Heerjansdam bestaat uit 8 seniorenteams, een 35+ competitie en zo'n 24 jeugdteams. Voor deze seniorenteams (inclusief Vrouwen) en de jeugd zijn nieuwe leden altijd welkom! Wil jij ook graag op ons mooie sportpark voetballen? Schrijf je dan nu in.
Liever eerst een kijkje nemen? Kijk dan snel op de teamsites voor meer informatie, of kom een keertje langs op ons gezellige sportpark de Molenwei!

Binnen vv Heerjansdam heeft de normen en waarden commissie een gedragscode en -regels opgesteld. Ook is er binnen onze vereniging een vertrouwenspersoon.

Naast de gedragscode geldt er binnen v.v. Heerjansdam een vrijwilligersbeleid. Er wordt van ieder actief lid verwacht een kleine bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze vereniging, door bijvoorbeeld mee te helpen tijdens een bardienst of het fluiten van een (jeugd)wedstrijd. Kijk voor meer informatie op de volgende link (vrijwilligersbeleid). 

Voor nieuwe leden is er een introductiedocument opgesteld met de belangrijkste zaken die als nieuw lid handig zijn te weten.

 

Samenwerking NIKKI

Het bestuur heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. NIKKI helpt en ondersteunt onze vereniging bij het innen en verwerken van de contributie inning. Betalingen kunnen worden gedaan via een iDEAL-betaallink welke u zult ontvangen via e-mail, sms of whatsapp.

 

Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij uw contributie via het NIKKI-systeem verwerkt. Belangrijk om te weten is dat NIKKI geen vervanging is, maar een ondersteuning. Wij hebben met NIKKI afspraken gemaakt, met betrekking tot reglementen en werkwijzen welke wij als club hanteren. Ook is er voor het hele seizoen een tijdlijn uitgestippeld. Op deze manier kan NIKKI precies de regels volgen en daadwerkelijk onze vereniging op maat ontzorgen. NIKKI is een verlengstuk van onze vrijwilliger en biedt daardoor zekerheid aan de vereniging.

 

U ontvangt in de eerste e-mail een iDEAL-betaallink om de contributie in één keer te voldoen. Tevens zit in deze eerste e-mail ook een iDEAL-betaallink voor de contributiebetaling van de eerste termijn, wanneer u liever in maandelijkse termijnen betaald.

 

Termijnbetalingen

Het bestuur van de vereniging heeft een vast bedrag afgesproken m.b.t. de servicekosten in het geval van maandelijkse termijnbetalingen. Deze servicekosten bedragen 10% van uw contributie, met een maximum van € 19,- per lid, per seizoen. Deze servicekosten worden opgeteld bij de contributie en verdeeld over de maandelijkse termijnen wanneer u in termijnen betaalt.  

 

Vergoedingen via derden

Wanneer u gebruik maakt van een (gemeentelijke) vergoeding om de contributie te voldoen, dient u deze zelf aan te vragen. Neem tijdig contact op met uw mediator of desbetreffende persoon om dit in werking te stellen. In het geval u gebruik maakt van een vergoeding dient u ook NIKKI hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer de vergoeding is ontvangen zal NIKKI eventueel contact met u opnemen, wanneer er nog een resterend bedrag open blijft staan. U kunt hier meer informatie over terugvinden op de website van NIKKI bij de FAQ.

 

Let op!

Met het bestuur zijn een aantal vaste afspraken gemaakt die NIKKI en het bestuur zullen opvolgen gedurende het seizoen:

1.           Indien wenselijk kunt u, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hiernaar per e-mail op contributie@nikki.nl

2.           De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI, al uw vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling (inclusief situaties waarin leden niet aan hun contributie verplichting kunnen voldoen) kunt u per e-mail of telefonisch aan hen voorleggen. Eventuele vragen worden verder afgestemd met de penningmeester van VV Heerjansdam.

3.           De vereniging kan gedurende het seizoen geen contante betalingen aannemen, de vereniging zal u voor betalingen doorverwijzen naar NIKKI.

4.           Wanneer de vereniging de contributiegelden niet op tijd heeft ontvangen, zal bij het uitblijven van betalingen er een incassobureau worden ingeschakeld. Uiteraard gaan wij als bestuur ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

 

Laten we één van de belangrijkste pijlers van onze club met elkaar bewaken.

De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van onze club.

Bedankt voor uw medewerking en heel veel succes tijdens het nieuwe seizoen!De contributie voor het seizoen 2022/2023 is als volgt vastgesteld;

JO7 & JO08 & JO9 155,00
JO10 & JO11 & JO12 155,00
JO13 & JO14 & JO15 170,00
JO16 & JO17 170,00
JO18 & JO19 170,00
Senioren (incl. vrouwen) 215,00
Veteranen 35+ competitie (7v7) 75,00
Vrijdagavond voetbal voor vrouwen (7v7) 75,00
Rustende leden 75,00
65+  50,00


Kledingbijdrage
De kledingbijdrage is een bijdrage voor wedstrijdtenues. Met deze bijdrage zorgt de vereniging dat elk lid een passend wedstrijdtenue heeft. Leden hoeven hierdoor zelf geen wedstrijdtenue te kopen. Per jaar betaalt een spelendlid 15,00 Euro. De leden financieren hiermee de kosten van de tenues (ca. 69 euro per persoon). De tenues worden beschikbaar gesteld in een zogenoemde team-tas (of was-tas). In de tas zitten voldoende tenues met verschillende maten. Het rugnummer is slechts een nummer en niet tevens een positie op het veld. Bij de meeste teams circuleert deze tas onder de teamleden om na de wedstrijden alle tenues tezamen te wassen. De vereniging controleert elk jaar de verschillende tassen en vult deze aan waar nodig of vervangt deze in overleg met de sponsorcommissie.

De sponsorcommissie zorgt voor sponsors en kan indien gewenst een tenue dat meer dan 3 jaar in gebruik is vervangen. De sponsorgelden komen ten gunste van de vereniging. Hiermee kunnen andere zaken gefinancierd worden. Wil je een team sponsoren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Ledenstop
Er geldt op dit moment géén ledenstop! 


Lid worden?
Klik hier voor het formulier

Lidmaatschap beëindigen?
Klik hier voor het formulier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!