Informatie

vv Heerjansdam bestaat uit 6 seniorenteams, een 35+ competitie en 24 jeugdteams. Voor deze seniorenteams en de jeugd zijn nieuwe leden altijd welkom! Wil jij ook graag op ons mooie sportpark voetballen? Schrijf je dan nu in.
Liever eerst een kijkje nemen? Kijk dan snel op de teamsites voor meer informatie, of kom een keertje langs op ons gezellige sportpark de Molenwei!

Binnen vv Heerjansdam heeft de normen en waarden commissie een gedragscode en -regels opgesteld. Ook is er binnen onze vereniging een vertrouwenspersoon.

Naast de gedragscode geldt er binnen v.v. Heerjansdam een vrijwilligersbeleid. Er wordt van ieder actief lid verwacht een kleine bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze vereniging, door bijvoorbeeld mee te helpen tijdens een bardienst of het fluiten van een (jeugd)wedstrijd. Kijk voor meer informatie op de volgende link (vrijwilligersbeleid).

Voor nieuwe leden is er een introductiedocument opgesteld met de belangrijkste zaken die als nieuw lid handig zijn te weten.

Zie je deze actieve, gezellige en persoonlijke vereniging wel zitten? We hopen je snel op onze velden te zien!

De contributie voor seizoen 2019-2020 is als volgt vastgesteld:

JO7 & JO08 & JO9 140,00
JO10 & JO11 & JO12 140,00
JO13 & JO14 & JO15 155,00
JO16 & JO17 155,00
JO18 & JO19 155,00
Senioren 215,00
Vrouwen 155,00
35+ competitie 75,00
Rustende leden 75,00
65+  45,00

Kledingbijdrage
De kledingbijdrage is een bijdrage voor wedstrijdtenues. Met deze bijdrage zorgt de vereniging dat elk lid een passend wedstrijdtenue heeft. Leden hoeven hierdoor zelf geen wedstrijdtenue te kopen. Per jaar betaalt een spelendlid 15,00 Euro. De leden financieren hiermee de kosten van de tenues (ca. 69 euro per persoon). De tenues worden beschikbaar gesteld in een zogenoemde team-tas (of was-tas). In de tas zitten voldoende tenues met verschillende maten. Het rugnummer is slechts een nummer en niet tevens een positie op het veld. Bij de meeste teams circuleert deze tas onder de teamleden om na de wedstrijden alle tenues tezamen te wassen. De vereniging controleert elk jaar de verschillende tassen en vult deze aan waar nodig of vervangt deze in overleg met de sponsorcommissie.

De sponsorcommissie zorgt voor sponsors en kan indien gewenst een tenue dat meer dan 3 jaar in gebruik is vervangen. De sponsorgelden komen ten gunste van de vereniging. Hiermee kunnen andere zaken gefinancierd worden. Wil je een team sponsoren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Ledenstop

Er geldt op dit moment géén ledenstop!

Lid Worden?
Klik hier voor het formulier.

Lidmaatschap beïndigen?
Klik hier voor het formulier