Voorpagina

IN MEMORIAM - Leen Huisman

Vandaag, 15 juni 9:15  We ontvingen woensdagavond 12 juni 2024 jl. het trieste bericht dat ons verenigingslid, lid van verdienste en Erelid Leendert Jan Huisman is overleden op woensdag 12 juni jl. meer »

Heerjansdam Live evenement

Gisteren, 14 juni 12:45  VV Heerjansdam heeft zaterdag 15 juni 2024 een spetterend evenement georganiseerd, genaamd ‘Heerjansdam Live’meer »

Succesvolle toernooidag voor jeugd vv Heerjansdam

Heerjansdam wint finale n/c: 4-0.

8 juni 22:30  Heerjansdam speelde zaterdag op het veld van RVVH de finalewedstrijd van de n/c tegen SHO en won, met 4-0.meer »

Heerjansdam naar finale n/c na 3-0 overwinning.

6 juni 15:15  Heerhansdam speelde woensdagavond op de Molenwei tegen Spijkenisse de tweede n/c wedstrojd.meer »

Heerjansdam na rust effectief tegen DCV: 2-0.

2 juni 10:30  Heerjansdam speelde zaterdag op de Molenwei tegen DCV (n/c) voor behoud 4e Divisie en won, met 2-0.meer »

Vrienden Maken was weer een succes!

27 mei 17:00  Afgelopen zaterdag, 25 mei 2024, was er weer een ouderwets avondje ‘Vrienden Maken’. Winnaar van deze editie: Marcel Alderlieste. meer »

Overwerk voor Heerjansdam

26 mei 13:30  Heerjansdam speelde zaterdag uit tegen Nieuwenhoorn en hoefde 'alleen maar te winnen' om p/d wedstrijden te ontlopen.meer »

Busretour naar vv Nieuwenhoorn - UPDATE!

21 mei 20:30  Voor de kraker van ons vlaggenschip aanstaande zaterdag is een busretour gereserveerd, op initiatief van een aantal supporters.meer »

Selectie Heerjansdam voor volgend seizoen compleet.

21 mei 19:45  Met het aanblijven van Mathijn Valster is de selectie van Heerjansdam voor het komende seizoen compleet.meer »