Voorpagina

ZOMERSTOP OP DE MOLENWEI

18 juli 9:00   Zomerstop op de Molenwei: “Leuke vooruitzichten en belangrijke data nieuwe voetbalseizoen”meer »

Gedreven, nieuwe trainers JO19: Remco en Marco aan het woord

12 juli 8:00  De afdeling Technische Zaken meldt met trots de benoeming van twee zeer gewaardeerde jeugdtrainers tot de staf van ons vlaggenschipteam in de jeugd. Remco Wilschut en Marco den Otter zijn al vele jaren vrijwillige en zeer betrokken jeugdtrainers, coördinator én zij zijn nauw betrokken bij het talentbeleid van onze Heerjansdamse Voetbalschool. Per komend seizoen zetten zij de eervolle stap naar het trainerschap van JO19! Dit willen we als club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Lees hier hun kijk op voetbal, ontwikkeling en voornemens in dit portretinterview. Veel leesplezier!meer »

Oefenwinst Heerjansdm 1, met fraaie goals (+ indeling seizoen '21 - '22).

11 juli 14:00  Voor de tweede week achterelkaar speelde Heerjansdam in Berkel en Rodenrijsmeer »

Nieuwe datum FC Straat met TOUZANI bij vv Heerjansdam!

10 juli 11:00   Nieuwe datum FC Straat met TOUZANI bij vv Heerjansdam! meer »

Maak kennis met ons team van keeperstrainers

6 juli 14:45  Na onder andere het wegvallen van Richard de Valk en coronaperikelen vielen afgelopen seizoen veel keeperstrainingen in het water. Maar er is reden voor optimisme. De afdeling Technische Zaken kan met trots melden dat er uitbreiding is in het team van keeperstrainers! Naast vaste gezichten als Jacob Vastenhout en Tonny Elzerman, dienen nieuwe keeperstrainers zich aan. Lees hier het enthousiaste portretinterview met vier van hen: Jacob Vastenhout, Richard de Valk, Ralph Weeda (tevens de nieuwe keeperscoördinator) en Erik Steijger. Veel leesplezier!meer »

Heerjansdam verliest eerste oefenwedstrijd