Voorpagina

UPDATE PROTOCOL COVID 19 Voetbalvereniging Heerjansdam

Gisteren, 15 oktober 13:15  Ons Covid19 protocol is geüpdate.meer »

Start aanleg kunstgrasveld!

12 oktober 9:30  De gemeente heeft ons bericht dat de aanleg van het kunstgrasveld (inclusief verlichting) op veld 2 op donderdag 14 oktober a.s. start. meer »

Heerjansdam op schot tegen SHO: 5-0.

10 oktober 10:30  Heerjansdam speelde de tweede thuiswedstrijd van dit nog prille seizoen tegen SHO en was flink op schot: 5-0.meer »

Wilma Blommers, Rene Philips en Rene Nouwen benoemd tot Lid van Verdienste.

8 oktober 7:45  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 6 oktober jl. zijn de aftredende bestuursleden Wilma Blommers (ontbreekt op de foto), Rene Philips (rechts op de foto) en Rene Nouwen (links op de foto) benoemd tot Lid van Verdienste van onze vereniging.meer »

Weer geen winst Heerjansdam.

3 oktober 11:00  Ook de tweede competitiewedstrijd wist Heerjansdam niet te winnen. de vorige wedstrijd tegen Brielle, bleef de ploeg van trainer Jonathan Jonk op 1-1.meer »

KNVB biedt vv Heerjansdam jubileumvlag aan

1 oktober 10:15  Voorafgaande aan de bestuursvergadering van 28 september jl. heeft Marcel Mourik namens de KNVB de jubileumvlag aan voorzitter Peter van der Linden overhandigd ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van onze vereniging in juni 2020.meer »

Heerjansdam krijgt te weinig.

26 september 14:15  Na bijna een jaar speelde Heerjansdam 1 weer een competitiewedstrijd, op de Molenwei was Brielle te gast.meer »

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

25 september 9:30  Vanaf vandaag t/m volgende week is het weer week van de Scheidsrechter! meer »

VoorkomLeegstand nieuwe sponsor MO11