Voorpagina

ZOMERSTOP OP DE MOLENWEI

18 juli 9:00   Zomerstop op de Molenwei: “Leuke vooruitzichten en belangrijke data nieuwe voetbalseizoen”meer »

234x gelezen

Gedreven, nieuwe trainers JO19: Remco en Marco aan het woord

12 juli 8:00  De afdeling Technische Zaken meldt met trots de benoeming van twee zeer gewaardeerde jeugdtrainers tot de staf van ons vlaggenschipteam in de jeugd. Remco Wilschut en Marco den Otter zijn al vele jaren vrijwillige en zeer betrokken jeugdtrainers, coördinator én zij zijn nauw betrokken bij het talentbeleid van onze Heerjansdamse Voetbalschool. Per komend seizoen zetten zij de eervolle stap naar het trainerschap van JO19! Dit willen we als club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Lees hier hun kijk op voetbal, ontwikkeling en voornemens in dit portretinterview. Veel leesplezier!meer »

332x gelezen

Oefenwinst Heerjansdm 1, met fraaie goals (+ indeling seizoen '21 - '22).

11 juli 14:00  Voor de tweede week achterelkaar speelde Heerjansdam in Berkel en Rodenrijsmeer »

204x gelezen

Nieuwe datum FC Straat met TOUZANI bij vv Heerjansdam!

10 juli 11:00   Nieuwe datum FC Straat met TOUZANI bij vv Heerjansdam! meer »

80x gelezen

Maak kennis met ons team van keeperstrainers

6 juli 14:45  Na onder andere het wegvallen van Richard de Valk en coronaperikelen vielen afgelopen seizoen veel keeperstrainingen in het water. Maar er is reden voor optimisme. De afdeling Technische Zaken kan met trots melden dat er uitbreiding is in het team van keeperstrainers! Naast vaste gezichten als Jacob Vastenhout en Tonny Elzerman, dienen nieuwe keeperstrainers zich aan. Lees hier het enthousiaste portretinterview met vier van hen: Jacob Vastenhout, Richard de Valk, Ralph Weeda (tevens de nieuwe keeperscoördinator) en Erik Steijger. Veel leesplezier!meer »

333x gelezen

Heerjansdam verliest eerste oefenwedstrijd

4 juli 9:30  Na bijna negen maanden geen wedstrijd meer gespeeld te hebben, was het zaterdag eindelijk weer zovermeer »

278x gelezen

Jeugdcoördinator gezocht

30 juni 20:15  Afgelopen week plaatsten we al een bericht waarin we (groot)ouders en andere betrokkenen opriepen om zich aan te melden als trainer/coach. In navolging daarvan zijn we ook nog op zoek naar een jeugdcoördinator.meer »

160x gelezen

Oproep aanmelding trainers/coaches

28 juni 19:45  Elk seizoen weer is het een uitdaging om voor alle teams trainers en coaches te hebben. Ook voor komend seizoen staan er nog vacatures open.meer »

324x gelezen

UPDATE PROTOCOL COVID-19 Voetbalvereniging Heerjansdam

27 juni 17:30  Per 26 juni zijn de coronamaatregelen versoepeld.meer »

73x gelezen

Huldiging JO17-1: “Dit is een goed stel”

27 juni 13:45  Veld 2 was afgelopen zaterdag 26 juni het decor van het (bijna) oude voetbalnormaal. Veel publiek langs de lijn, tegenstanders van andere clubs, veel lachende gezichten en vrolijkheid, het lommerrijke en groene decor van ons sportpark De Molenwei en jawel, spelen om het echie! In die ambiance schreef JO17-1 gisteren geschiedenis. Het pakte als enige Heerjansdamse jeugdteam de heuse Regiocup beker. En de club wilde juist dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan in dit ellendige seizoen.meer »

231x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!