Privacy Statement Voetbalvereniging Heerjansdam

Privacy Statement Voetbalvereniging Heerjansdam

Deze website wordt beheerd door Voetbalvereniging (vv) Heerjansdam. Bij bezoek aan deze website kan vv Heerjansdam gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert de vv Heerjansdam uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens en van toepassing zijnde Gedragscodes. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Legitimatienummer
  • IBAN nummer
  • Pasfoto

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Medicijn gebruik leden

Waarvoor verwerken wij uw gegevens


Voetbalvereniging Heerjansdam verwerkt persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • De ledenadministratie (Sportlink) en aanvragen lidmaatschap KNVB
  • Je te kunnen bellen of mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Verzenden van mailings en nieuwsbrieven
  • Organisatie en communicatie rond teamindelingen
  • Vermelding naam van leden op teampagina’s website vvheerjansdam.nl
  • Het informeren van vrijwilligers
  • Het medicijn gebruik leden wordt uitsluitend gebruikt voor het jeugdkamp.

Hoe lang we gegevens bewaren

Voetbalvereniging Heerjansdam zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Uiterlijk bij het beëindigen van het lidmaatschap worden alle persoonsgegevens verwijderd.

Delen met anderen

Voetbalvereniging Heerjansdam verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.

Voetbalvereniging Heerjansdam gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar db@vvheerjansdam.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we jou om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. Voetbalvereniging Heerjansdam zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beveiliging

Voetbalvereniging Heerjansdam neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Tevens versturen wij jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding.Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met db@vvheerjansdam.nl .

Websites van derden

Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht. De vv Heerjansdam aanvaardt uitdrukkelijk geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden en door deze derden gehanteerd privacy beleid.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!