Historie

Voetbalvereniging Heerjansdam is opgericht op 13 juni 1945. De club heeft zo'n 550 leden. In 1989 was V.V. Heerjansdam landskampioen van het zaterdagvoetbal. Afdelingskampioen werd de club in 1986 en 1989. De club bestaat uit vier wedstrijdvelden en twee trainingsvelden. Bovendien bezit de club een kleine sporthal en een tribune geschikt voor 700 personen. De clubkleuren zijn groen en zwart.

Hieronder een overzicht per seizoen:

We willen graag een volledig beeld van de geschiedenis van onze mooie vereniging weergeven, heb je informatie, foto's of anekdotes die het vermelden waard zijn, mail ze naar online@vvheerjansdam.nl Hulp nodig bij het inscannen? geen probleem.