Stage lopen - vv Heerjansdam

Stage lopen

Affiche_Stagebeleid.png

Stagebeleid vv Heerjansdam

Ten behoeve van een eenduidig beleid voor onze stagiaires en hun begeleiders, is er vanuit het bestuur van vv Heerjansdam een beknopt stagebeleid opgesteld.

Wij zijn als vereniging SBB-gecertificeerd als opleider voor de volgende (MBO-)opleidingen;

  • Coördinator sportinstructie, training en coaching (25414) (niveau 4)
  • Sport- en bewegingsleider (25415) (niveau 3)
  • Medewerker sport en recreatie (25500) (niveau 2)

 

Daarnaast bieden wij ook stagemogelijkheden voor HBO-studies (bijv. HALO) en maatschappelijke stages voor middelbare scholieren.

 

Wie zijn wij?

Voetbalvereniging Heerjansdam is een gezellige, maar ook ambitieuze dorpsvereniging met zo'n 550 leden. Hiermee is de club een middelgrote voetbalvereniging in het Nederlandse voetballandschap, en heeft een rijke en succesvolle historie in het amateurvoetbal.

Op dit moment heeft vv Heerjansdam 5 seniorenteams, 1 Veteranenelftal, een 35+ competitie en zo´n 25 jeugdteams (waarvan 3 Meidenteams).

Sportpark de Molenwei is onze ruime accommodatie alwaar we onze thuiswedstrijden afwerken, en waar onze jeugd- en seniorenteams dagelijks trainen. Wij beschikken over 4 natuurgrasvelden en een zeer groot - volledig natuurgras - trainingsveld.

Visie vv Heerjansdam

vv Heerjansdam wilt met het aanbieden van stageplekken haar maatschappelijke doelstellingen halen door studenten een leuke & uitdagende stageplaats aan te bieden, en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige sportcoaches.

vv Heerjansdam zet de komende jaren sterk in op het verder ontwikkelen van de ‘Heerjansdamse voetbalschool’, wat inhoudt dat ieder kind op het maximale van zijn/haar talent kan presteren. Hierbij zijn de 4 P’s de pijlers van onze voetbalopleiding, namelijk: plezier, positieve coaching, persoonlijke aandacht en planmatig opleiden.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en leerzame voetbalomgeving, waar je onder begeleiding van een ervaren/gediplomeerde trainer aan de slag kunt, om je als toekomstig voetbaltrainer te kunnen ontwikkelen. Naast het organiseren van de trainingen kun je uiteraard ook op wedstrijddagen helpen met de coaching. Hierbij kun je gebruik maken van de voetbal-app VTON, waarmee je directe toegang hebt tot zeer uitgebreide en gedifferentieerde oefenstof.

Daarnaast bieden we vanuit onze voetbalorganisatie zeer regelmatig extra trainingen/cursussen aan voor onze trainers, waar jij als stagiair uiteraard ook van harte welkom bent.

Dus?

Ben jij geïnteresseerd om stage te lopen bij vv Heerjansdam? Neem dan contact op met Bestuurslid Vrijwilligerszaken Marten de Roest (06-51594895) of mail naar vrijwilligers@vvheerjansdam.nl

 

Informatie voor stagebegeleiders

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!