Afgelastingen

Bij afgelastingen heeft de KNVB bepaald dat eerst categorie B-teams afgelast moeten worden en daarna pas categorie A-teams afgelast mogen worden. Bij ons spelen op dit moment diverse teams in de A-categorie.  Daarbij geldt dat de A-categoire teams indien mogelijk omheind gespeeld moet worden.

Indien er bepaald wordt door de consul dat er slechts 1 wedstrijd gespeeld kan worden op een veld zullen de A-categorie temas niet afgelast mogen worden.

Voor onweer is er een speciale instructie op deze link.
Wil je de laatste afgelastingen van jouw team via SMS ontvangen?
Je krijgt maximaal 5 berichten per week. Één bericht kost 0,25 euro. Je kunt je altijd weer afmelden door ZET AFGELASTING UIT te sms'en.
Wil je de laatste afgelastingen van jouw team via e-mail ontvangen?
Je kunt je op ieder moment weer afmelden door op de afmelding-link te klikken vanuit een verzonden e-mail notificatie.

Datum Wedstrijd Status Reden
29 jan Heerjansdam JO8-1JM - SC Emma JO8-1 Afgelast