VV Heerjansdam JO9-1 – VVGZ JO9-1 7-1 3 september 2016

Onder 9, JO9-1, Groep 1 15

3 september 2016 8:30

Vermeer, J.

Er is vandaag niemand afwezig, dus we zijn op volle oorlogssterkte. Breyan is vandaag de aanvoerder. Verder vallen de schoenen van Bob erg op, ze werden geleverd met bijpassende zonnebril en zonnebrand.

Heerjansdam JO9-1 begon sterk aan de wedstrijd. Zo was er een mooie aanval over links met een voorzet van Henry. Een voorzet van Jeremy, Breyan die de bal achterin afpakt, via rechts naar voren stormt en voorzet. Helaas werd er nog niet gescoord, Er wordt mooi samengewerkt door Jurvain en Sem om de bal weg te werken en weer op de andere helft te krijgen. Soms gaat de bal te ver naar voren en moeten we snel weer terug. Jurvain geeft een mooie pass door het midden en de bal wordt in een keer uit de lucht geplukt door Luuk, waarna Sjangie door kan lopen op de keeper. Helaas wordt er weer niet gescoord. Henry neemt een vrije trap, maar de bal wordt gestopt. Af en toe is er mooi tikkietakkie combinatiespel. De druk op de goal van VVGZ wordt steeds groter. Heel veel kansen gecreëerd, maar niet benut. Het is nog een kwestie van tijd... Helaas heeft de E/F coördinator niet meer tijd, omdat hij naar de uitwedstrijd van zijn eigen team moet. De druk is er af voor JO9-1… De coördinator loopt nog op het pad naar de kleedkamers, als hij gejuich van het veld hoort komen. Sem heeft in de 18e minuut 1-0 gescoord. Voor de rust is er nog een aanval van VVGZ, maar gelukkig was Jurvain er die hem rustig over de achterlijn schiet. Nog een corner voor VVGZ, Tom mag in beweging komen, maar is niet nodig

Rust

Direct na de rus is er een schot op doel door Breyan. Daarna is het een beetje rommelig. Nog een schot van Randy op keeper. Een rush van VVGZ wordt door Jurvain geblokt. Vervolgens wordt een aanval van tegenstander in de kiem gesmoord door Henry. Dan is er nog een schot op doel en Tom ligt. In de 10e minuut van de 2e helft wordt het 1-1. Heerjansdam is niet geschrokken en gaat door waar ze gebleven waren. Een rush van Randy langs de lijn, 2-1 door Sem 11e minuut. In de 12e minuut een voorzet Jurvain en mooi afgemaakt door Randy

3-1. Er is nog een schot dat net naast gaat. Vervolgens schiet de keeper van VVGZ uit en neemt Sem de bal mooi aan en maakt af in de 14e minuut, 4-1. We zitten nog steeds in de 14e minuut als Randy alweer scoort, 5-1. Later een ingooi van Jeremy, pass van Randy naar Luuk, schot net over het goal heen. Een ingooi van VVGZ wordt mooi weggekopt door Jeremy. Helaas gaat het schot van Luuk net naast. Nog een voorzet van Jurvain op Sjangie, helaas mis. Even paar benauwde momenten met passen voor goal langs, maar uiteindelijk zijn de spelers van Heerjansdam sneller dan tegenstander. En weer aanval helaas er net over de goal heen. Een voorzet van Breyan op Randy, levert een hoekschop op. Vervolgens nog een schot van Breyan tegengehouden door keeper en is er nog een schot net voor goal langs. In de 22ste minuut kan Jurvain alleen op keeper af en scoort, 6-1. Vlak voor tijd in de 24ste minuut weet ook Sjangie nog zijn goaltje mee te pikken, 7-1. Dit is tevens de eindstand.