Heerjansdam JO9-1

Competitie

Onder 9 zaterdag, JO9-1, Hoofdklasse 02

19 november 2016 8:30

19 november 2016 moesten de jongens van Heerjansdam Jo09-1 tegen de Jo09-1 van ASWH. Het begon om half 9 en vandaag mocht Jurvain de aanvoerder zijn, omdat het zijn laatste wedstrijd was voor Heerjansdam.

In de 1e helft begonnen de jongens goed. Bijna scoorde Randy uit een hoekschop, maar hij kwam net niet bij de bal. Kort daarna kwam Sem ook 1 op 1 met de keeper, maar ook die werd jammer genoeg niet afgemaakt. ASWH begon wel wat scherper en maakt dus de 1-0 in de rebound na een mooie eerste redding van Tom. Heerjansdam kreeg weer een kans en deze keer was het wel raak. Sem maakte de 1-1 door een assist van Randy. Heerjansdam domineerde en speelde erg goed samen, maar de goals vielen niet. De keeper van de tegenpartij stond altijd op de goeie plek. Kort voor de rust maakte de tegenstander toch de 2-1.
In de 2e helft kwamen de jongens scherper terug. Weer creëerde ze genoeg kansen, maar afmaken ging niet. Na een mooie combinatie van Jurvain en Breyan, gaf Breyan een mooie voorzet maar niemand liep ertegen aan. Even later werd de 3-1 gemaakt door een foutje achterin. De jongens bleven knokken om terug te komen en dat lukte ook. Door een mooi schot van Sjangie werd de 3-2 gemaakt. Na een mooie voorzet van Sem, maakte Breyan de 3-3. Kansen bleven vallen. In de laatste minuut, kreeg Heerjansdam nog één kans. Randy legde de bal af voor de intikkertje, maar jammer genoeg werd het naast geschoten. Treurig liepen de jongens het veld af.
In de kleedkamer werd er afscheid genomen van Jurvain en als herinnering kreeg hij een shirt met alle namen van zijn teamgenoten en de trainers. Jurvain zal vv Heerjansdam Jo09-1 missen!