Beek Vooruit JO09-1 – Heerjansdam JO09-1 :  1-3

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen Beek Vooruit in Prinsenbeek op het programma.

Zal de JO09-1 de ongeslagen status vandaag behouden?

Henry is vandaag aanvoerder.

Het is 09.45 uur en de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd.

JO09-1 gaat er tegen aan maar Beek Vooruit neemt het initiatief en gaat in de aanval.

Tom is geconcentreerd en grijpt goed in.

Het spel gaat in de eerste minuten op en neer.

Aanval van Sem en Henry wordt helaas verijdeld door Beek Vooruit.

De keren dat Beek Vooruit gevaarlijk word zijn Tom, Jeremy, Randy en Breyan alert om de aanval tegen te houden.

De tegenstander is feller maar in de 6de minuut krijgt de JO09-1 een vrije trap.

Breyan gaat achter de bal staan en schiet hard richting de goal.

De bal komt bij Sem en schiet netjes de 0-1 binnen.

De meegereisde supporters zijn dolblij.

Beek Vooruit laat het er niet bij zitten en gaat na de aftrap ten aanval.

Het hele JO09-1 team werkt hard en goed samen om de aanvallen van Beek Vooruit tegen te houden. Beek Vooruit blijft drukken.

In de 18e minuut komen we er weer uit. Jeremy met twee goede passeer bewegingen.

Helaas Beek Vooruit onderschept de bal.

De scheidsrechter fluit voor het rustsignaal.

De JO09-1 blijft op het veld en krijgt de nodige aanwijzigen van de trainers.

De 2e helft begint,

Bijna scoort Henry maar hij kwam net niet bij de bal.

Heerjansdam voert de druk op. Goede combinatie Luuk en Sjangie.

Het is de 25e minuut, Corner van Randy en komt op het hoofd van Sem.

Beek Vooruit probeert de bal weg te werken maar Randy is goed meegelopen en scoort met een harde trap de 0-2 binnen.

Direct na de aftrap pal op de paal van Beek Voouit. Tom laat zich niet van de wijs brengen.

In de 30e minuut een goede uitbraak van Delano maar de verdedigers van Beek Vooruit zijn op tijd terug.

Vervolgens veroverd Randy de bal op links en een pass naar de vrijstaande Henry. Helaas de keeper zit er net bij.

Het spel gaat weer op en neer.

34e minuut Delano gaat er vandoor, Beek Vooruit kan er net een corner van maken.

Randy neemt de corner net voorlangs de goal. De bal wordt opgepikt door Sem, passt naar Delano. Delano naar Henry. Henry schiet maar de keeper zit er goed bij.

Heerjansdam gaat in de 36e minuut weer vol in de aanval.

Randy heeft de bal en passte naar Sem en Sem scoort de 0-3. Het gaat lekker.

Beek Vooruit gaat weer in de aanval en dat leid tot een tegendoelpunt in de 37e minuut.

Er is nog een kans voor Sjangie. Hij neemt de bal vol op zijn wreef, helaas beland de bal op de lat.

Niet veel later fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.