Heerjansdam werkte dubbelprogramma af.

OVV 1

0 - 3

13 december 2016 20:15

Dinsdagavond werkte de selectie van Heerjansdam een dubbelprogramma af. Een deel van de selectie speelde in Zwijndrecht mee in het 7e Steens & Partners Zaalvoetbaltoernooi (met alle clubs uit Zwijndrecht) en een ander deel van de selectie speelde in Oostvoorne tegen OVV (1e klasse zo.) voor de 2e ronde van de Voetbal Rijnmond Cup (Palace Casino Cup). Allebei de teams waren aangevuld met tweede elftalspelers.

In Zwijndrecht verliepen wat wedstrijden ongelukkig (4e plaats werd het) en tegen OVV werd knap met 0-3 gewonnen.

Overzicht wedstrijden in de zaal:

Heerjansdam – Pelikaan  2-3

. Na een 0-2 achterstand bracht Louis Salacroup met twee goals de ploegen weer op gelijke hoogte, maar in de laatste minuut scoorde Pelikaan toch nog.

Heerjansdam – ZBC ’97  0-3

. ZBC ’97 counterde naar een grote overwinning.

Heerjansdam – Groote Lindt 4-2

. Na twee keer op achterstand te zijn gekomen scoorde voor Heerjansdam Bas van Lenten (2) Louis Salacroup en Richard Clement.

Heerjansdam – VVGZ 1-4

. Salacroup begon ongelukkig met een eigen doelpunt (0-1) en even later werd de gelijkmaker niet geteld, omdat de bal niet over de doellijn geweest zou zijn!! Na de 0-2 scoorde Salacroup 1-2, maar daarna drukte VVGZ door, na een wat geflatteerde 1-4.

Eindstand: 1e VVGZ 8 pt.  2e Pelikaan 8 pt.  3e ZBC ’97 6 pt.   4e Heerjansdam 3 pt.  5e Groote Lindt 1 pt.

OVV – Heerjansdam 0-3.

Trainer Fop Gouman had een gretig ‘gelegenheidsteam’ in Oostvoorne en was ongetwijfeld tevreden met het resultaat. De jonge spits Lars Brinkman scoorde in de 37e minuut 0-1 en hij scoorde, net voor de rust, ook de 0-2. Jordi Dekker zorgde er voor dat de thuisclub niet veel hoop meer had op een goed resultaat, want hij was trefzeker in de 52e minuut en bepaalde de einstand op 0-3.