4 - 3

Heerjansdam JO9-1

Onder 9 zaterdag, JO9-1, Hoofdklasse 02

11 maart 2017 11:15

Vandaag mochten de jongens wat langer blijven liggen. Er werd pas om 11:15 afgetrapt op Sportpark De Lockhorst in Sliedrecht.

Heerjansdam begint goed en Sem weet zelfs in de eerste minuut al te scoren. In de derde minuut mag Heerjansdam een inworp nemen. Een minuut later kopt de tegenstander een mooie voorzet van Henry over zijn eigen keeper heen, Sem lobt de bal met zijn knie over de keeper heen, 0-2.

Hierna komt er meer druk op Heerjansdam te staan. De verdediging houdt goed stand en de aanvallen worden onschadelijk gemaakt. In de 7de minuut een mooie redding van Tom. Helaas is het in diezelfde minuut dan toch raak en staan het 1-2.

Twee minuten later geeft Randy een mooie pass op Delano en kan hij zijn eerste doelpunt in dienst van JO09-1 maken. Het staat 1-3.

Sliedrecht doet direct wat terug en maakt er 2-3 van. In de minuten hierna gaat het wat over en weer. Heerjansdam mag in een paar minuten 3 vrije trappen nemen, maar helaas wordt er niet gescoord.

Met een kleine voorsprong gaan de mannen de rust in.

Sliedrecht doet er in de tweede helft een schepje bovenop en maakt in de tweede minuut de gelijkmaker. In de 5de minuut maken ze zelfs de 4-3. Hierna gaat de scherpte eraf en heeft Heerjansdam het moeilijk. Ze krijgen nog wel wat kansen maar weten helaas niet meer te scoren.

Het blijft erg spannend in de top van de competitie. De top staan allemaal vrij dicht bij elkaar. Het is jammer dat de mannen vandaag niet wisten te winnen, maar ze doen nog volop mee….