Onder 11, JO11-1, Groep 1 29

16 september 2017 10:15

Scheidsrechter

Vermeer, J.

Vandaag stond het 2e bekerduel op het programma. Na de vele regen van de afgelopen week was het veld nog redelijk goed bespeelbaar (zie foto). In de eerste minuten is Heerjansdam een paar keer gevaarlijk, maar keeper van Sliedrecht hoeft niet in actie te komen. Dan komt er een bal van Randy naar Sem, helaas is de pass iets te hard. Vlak daarna een schot op goal door Tim, maar die gaat helaas net naast. Dan een schot van Randy, maar ook die gaat net naast het doel. Dan het volgende gevaarlijke moment voor het doel van Sliedrecht. Een mooi uitgespeelde voorzet van Luca, maar Joachim was net te snel, waardoor de bal achter hem kwam. Dan komt Sliedrecht er gevaarlijk uit, een schot gaat buiten bereik van Kyan via de onderkant van de lat weer terug het veld in. Vervolgens is Heerjansdam weer in de aanval, een schot van Luca gaat net over. Langzaam maar zeker komt Sliedrecht beter in de wedstrijd en worden steeds gevaarlijker, maar ook Sliedrecht weet niet te scoren. Dan is er in de 12e minuut een voorzet van Luca, die door Sem wordt afgerond: 1-0. Dan is er een voorzet op Delano, maar die net te hard. Sliedrecht houdt de bal binnen en countert meteen. Gelukkig kan Kyan redden. Dan is het in de 15" minuut wederom Sem die alleen op de keeper af kan gaan en scoort 2-0. Achterin zorgen Jeremy, Breyan en Randy ervoor dat Sliedrecht niet op Kyan kan schieten. In de 20ste minuut wordt er een hoekschop genomen door Jeremy, die van dichtbij wordt ingetikt door Luca: 3-0. In de 22ste minuut gaat Delano er aan de rechterkant vandoor, helaas gaat zijn schot in het zijnet. In de 23ste minuut krijgt Heerjansdam een vrije trap. Deze wordt genomen door Randy en die belandt precies op het hoofd van Delano, die fraai binnenkopt: 4-0. Dan is het rust.

Sliedrecht heeft zich in de rust voorgenomen om Heerjansdam in de tweede helft onder druk te gaan zetten. Direct na de rust krijgt Sliedrecht een vrije trap, gelukkig gaat de bal naast. In de 2e minuut komt er een anvaller van Sliedrecht in een counter alleen op Kyan af, maar Kyan komt goed uit zijn doel en wordt de bal naast het doel geschoten. In de 4e minuut wordt het 4-1 door een afstandsschot van een aanvaller van Sliedrecht. In de 6e minuut wordt het 5-1 als Sem scoort uit een voorzet van Luca. Direct daarna in de 7e minuut wordt het 6-1 door Luca, die na een mooie solo fraai afrond. In de 10e minuut is er een mooie redding van Kyan na een afstandsschot van Sliedrecht. In de 13e minuut schiet Sliedrecht naast. In de 15e minuut verdedigt Jeremy goed en verwerkt de bal tot corner. De corner wordt door Breyan met een Bep Bakhuis kopbal weggekopt uit de verdediging. In de 16e minuut bouwt Breyan van achteruit op, speelt een verdediger uit, passt de bal naar Luca op links. Luca geeft voor op Joachim die niet faalt en 7-1 aantekent. Dan bouwt in de 21ste minuut Randy op en passt de bal naar Delano op de rechterkant. Delano geeft voor en Tim maakt er met een Ibrahimovic-achtige karatetrap 8-1 van. In de 22ste minuut gaat Sem soleren en scoort 9-1. In de 23ste minuut komt Tim gevaarlijk op van achteruit, geeft af aan Randy, maar Randy schiet helaas net naast. In de 24ste minuut is er nog een counter van Sliedrecht, waarmee de eindstand op het scoreboard komt: 9-2

Goed gespeeld vandaag mannen. Succes volgende week.