Heerjansdam JO11-1 tegen Wieldrecht JO11-1
Locatie; Sportpark de Molenwei Aftrap; 10.15 uur

In de Basis staan deze morgen;

Kyan onze Keeper, Breyan, Randy, Delano, Jeremy, Luca en Tim (Captain).
Reservebank bestaat uit Sem en Joachim.

Om stipt 10.15 uur fluit onze jonge scheidsrechter Menno voor het begin van de wedstrijd. De eerste dreiging komt van Wieldrecht, maar onze jongens zijn wakker en beginnen fel.

Er komt een mooie pass op Tim, maar helaas word hij in zijn rug geduwd dus komt er geen goede schiet kans. Al snel weer een schot op doel, maar de keeper red. Beide teams gaan gelijk op, maar het is de thuisploeg die op voorsprong komt. Delano tekent voor de assist en Tim schiet de bal achter de keeper van Wieldrecht. 1-0. Dan een uitbraak van Wieldrecht, schot op doel, maar Kyan red met zijn vingertoppen.

Corner loopt op niets uit.

We zijn alweer aan de ander kant, waar Tim de 2-0 kan binnen schieten. Dat gaat goed jongens! Na de uittrap een misser op het middenveld, waardoor Jeremy achter de bal aan moet en met een prima sliding op de bal de 2-1 voorkomt. Helaas wel een corner voor Wieldrecht en met een fraaie kopbal staat de 2-1 dan alsnog op het scorebord.

Wieldrecht wil door en word feller, maar Kyan staat zijn mannetje en weet de schade te beperken. Sem krijgt een kans, maar helaas zijn schot is voor de keeper. Met een 2-1 voorsprong gaan we de rust in.

Na de gebruikelijke limonade en hier en daar nog wat tactische aanwijzingen komen de teams het veld weer op.

Al vrij snel na rust heeft Tim de 3-1 op zijn slof, maar het schot gaat net naast. Helaas kan onze tegenstander wel scoren en is het al vrij vlot in de tweede helft 2-2. Er volgt een vliegensvlugge uitbraak van Joachim, hij passt op Sem,  schoot gaat net naast.
En wat er dan wel vaker gebeurt als je de kansen niet afmaakt, gebeurt ook vandaag. Wieldrecht schiet de bal wel in het doel en het team heeft de achterstand omgebogen naar voorsprong en krijgt daar energie van. Het spel van onze jongens kakt jammer genoeg in.

Waar we in de eerste helft aan elkaar gewaagd waren, is het nu Wieldrecht wat de bal rond speelt en het duurt ook niet lang of de 2-4 en de 2-5 staan op het scorebord.

De koppies gaan naar beneden, er word wat meer gemopperd op elkaar en het loopt niet meer. In de slotfase is het Delano die de stand nog op 3-5 brengt, wat tevens de eindstand is.

De gebruikelijk penaltys worden genomen, en de prima fluitende scheidsrechter krijgt keurig een hand van de spelers. Op naar volgende week, wanneer Rijsoord onze tegenstander is, en we hopelijk het spel van de eerste helft kunnen hervatten en vast houden!