28 april 2018 11:00

Op 28-04-2018 stond de uitwedstrijd Bavel - Heerjansdam op het programma (bavel de nummer ! van de competitie'
De jongens ogen fit een dag na koningsdag
De Jongens gaan fanatiek van start .
Onze keeper  kyan heeft gelijk twee goede reddingen in de eerste minuut van de wedstrijd hirop volgt een goede uitbraak van onze jongens met een goede pass van Sem op Tim, scoort Tim de 0-1
Helaas volgt in de 3e minuut al gauw de 1-1 van Bavel.

Bavel Gaat hierna volop in de aanval, doordat Luca de bal verkeerd raakt volgt helaas de 2-1 voor Bavel
Maar de jongens laten de hoofdjes niet hangen en gaan hierna gelijk in de aanval uit deze aanval wordt een hoekschop versierd die door Sem genomen gaat worden.
Deze neemt Sem met een hele mooie krul en gaat gelijk de goal in 2-2..
De jongens hebben weer hoop helaas gaat Bavel volop in de aanval door en aantal goede reddingen van Kyan blijft het lang 2-2 maar helaas volgt hierna de 3-2 voor bavel
Onze jongens gaan weer in de aanval helaas wordt de bal onderschept door bavel komt er een uitbraak van hun kant deze aanval wordt op de lijn gered door Sem.

Dan is het rust.

Na de  rust beginnen de jongens met goede moed aan de tweede helft maar helaas bavel blijkt weer te sterk zijn en volgt al gauw de 4-2 daarna ook de 5-2
De paal zit deze wedstrijd ook regelmatig in de weg voor bavel.
De jongens proberen alles en gaan weer in de strijd maar helaas is het verschil te groot met bavel de 6-2 en de 7-2 volgen,  toch geven de jongens niet op en door goede een twee van luca met Sem wordt de 7-3 gescoord door Sem hierna volgt ook nog een kans op de 7-4 door een mooi schot van Luca maar helaas de keeper van Bavel red voor hun.

Er volgen nog een paar kansen op de 7-4 voor Tim  en Delano maar helaas de keeper staat goed te keepen

Jer, Randy en Breyan blijven alert voor de 8-3 en verdedigen goed maar helaas paar minuten voor tijd wordt het toch 8-3
De jongens hebben gestreden mar helaas was bavel een maatje te groot.