Heerjansdam JO11-1 - Groot-Ammers JO11-1

1e klasse 1

12 mei 2018 10:15

Vermeer, J.

Joachim en Randy genieten nog van een welverdiende vakantie. Luuk komt ons vandaag een handje helpen. Sem is vandaag de aanvoerder.
Met Luuk in de wissel neemt Groot Ammers de aftrap. Er wordt direct druk gezet door Groot Ammers wat gelijk een corner tot gevolg heeft. Ze weten hier nog niet uit te scoren, maar niet veel later wordt daar toch al de 0-1 binnengeschoten.

De komende 10 minuten die erop volgens golft het spel een beetje heen en weer zonder echte grote kansen. In de 14de minuut een mooie redding van Kyan. Hierna volgt een mooie actie van Breyan, maar helaas zonder resultaat. Een uitbraak van Groot Ammers in de 16de minuut, wordt goed weerstaan. In de 18de minuut is er een blessure bij Tim. Hij kan helaas niet verder.

In de minuten voor de rust zetten de mannen veel druk en krijgen ze veel kansen. Vlak voor rust neemt Jeremy een voorzet vol op de slof, maar helaas wilt de bal er nog niet in. Met een 0-1 achterstand gaan de mannen naar de kleedkamer voor de rust.

De tweede helft gaan de mannen door met wat ze in de eerste helft deden. Er worden veel kansen gecreëerd. Een pass van Sem op Delano wordt net uitverdedigd door Groot Ammers.

Delano moet behandeld worden voor een bloedneus, dus we spelen even met een man minder. Heerjansdam blijft op jacht naar de gelijkmaker met een mooie actie van Luuk in de 4de minuut, een vrije trap in de 6de minuut en een schoot voorlangs in de 8ste minuut. Daarna is Groot Ammers wat meer aan de bal en mogen ze twee corners nemen in een paar minuten.

In de 12 minuut een mooie pass van Jeremy op Luuk, maar nog steeds niet de gelijkmaker. In de 16de minuut krijgt Heerjansdam een vrije trap. Luca gaat achter de bal staan en schiet hem op de lat. De mannen blijven druk zetten, maar de bal wilt er maar niet in. Een afstandsschot van Breyan in de 18de minuut wordt goed gered door de keeper. In de 20ste minuut schiet Sem net naast.

In het voetbal geldt: Als je zelf niet scoort, doet de tegenstander het wel…..

Lang lijkt het erop dat de gelijkmaker in de lucht hangt, maar in de 22ste minuut scoort Groot Ammers de 0-2. Doordat de mannen nog meer druk gaan geven ontstaat er veel ruimte achterin en binnen 2 minuten worden ook 0-3 en 0-4 binnengeschoten.

Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden hebben de mannen vandaag erg goed gespeeld.