2 - 4

Heerjansdam 1

11 januari 2019 13:45

Heerjansdam wint ook in Spanje.

Heerjansdam, op trainingskamp in Valencia (Spanje) speelde daar een oefenwedstrijd tegen Fortuna Wormerveer (hoofdklasse zo.) en won op een knappe manier met 4-2. Eerder deze week (dinsdag) wonnen de Dammers ook al. In en tegen vv Spijkenisse werd het 3-4.

Heerjansdam kwam tegen ‘Wormerveer’ nog wel op achterstand, want in de 15e minuut scoorde de ploeg uit Noord-Holland: 0-1. Louis Salacroup schoot na een half uur spelen de verdiende gelijkmaker binnen: 1-1.

Om vervolgens na de rust door te drukken. Boy Stoops scoorde 2-1 (54) en Jeroen de Vries 3-1 (66). Fortuna Wormerveer deed in de 79e minuut wat terug door de 3-2 in te schieten. Heerjansdam raakte er niet van in de war en in de 82e minuut bepaalde Jelmer Nugteren de eindstand op 4-2.