Heerjansdam JO10-1

Competitie

1e klasse 3

13 april 2019 11:30

Uitwedstrijd GJS - Heerjansdam staat om 11:30 uur op de planning met Jayden als aanvoerder.

Zoals eerder gebleken dit seizoen spelen onze jongens liever eerder dan later..
En ook vandaag bleek dit weer het geval helaas.

Het eerste fluitsignaal klonk en binnen 30 seconden lag de bal in het netje achter Luuk.
Heerjansdam stond verbaasd om zich heen te kijken en nam opnieuw de aftrap,
GJS begint veel frisser en scherper aan de wedstrijd en komt met een mooie combinatie
al snel op 2-0.

Onze jongens zijn wakker geschut als Daan op een lange bal van Jayden een mooie actie maakt
maar de keeper van GJS de bal goed wegwerkt.
Het is vervolgens Wessel die na een mooie actie de bal richting doel schiet maar helaas net naast ziet gaan.

Wij komen beter en beter in de wedstrijd als wij na een goed schot van Alyssa recht hebben op een loep zuivere
penalty maar de spelleider aangeeft dat dit op ons niveau blijkbaar niet van toepassing is.
Na wat commotie gaat GJS in de aanval, na een goed blok van Julian fluit de spelleider en geeft GJS een heel makkelijk
gegeven vrije trap.  GJS schiet de bal onhoudbaar voor Luuk binnen, geflatteerd kijken wij tegen een achterstand van 3-0
aan.  Net bekomen van alle commotie krijgt Wendy een vervelend telefoontje..  Waarschijnlijk heeft Tim zijn pols gebroken.

Na enigszins afgeleid te zijn langs de lijn krijgen wij nog net een schot van Wessel mee welke alweer op de paal terechtkomt,
het is weer zo’n dag dat het geluk niet aan onze zijde staat.

Na de rust en voldoende tactische onderbouwing vanuit de coaches herpakt Heerjansdam zich goed.
De eerste kans in de tweede helft is voor Alyssa maar helaas gaat het schot net naast.
Wij krijgen kansen maar verzuimen te scoren en GJS maakt vanuit een counter de 4-0.

Het is Wessel kort daarna die de verlossende 4-1 binnenschiet.
Na de aftrap van GJS verovert Heerjansdam al snel de bal, Julian geeft een mooie pass op Jayden en hij schiet
de verdiende 4-2 binnen!

Met nog een ruime 10 minuten op de klok krijgen wij een corner, Daan gaat achter de bal staan en probeert de
bal ineens in te draaien, de keeper van GJS werkt weg maar vanuit de tweede lijn is het wederom Wessel die
van afstand de 4-3 binnenschiet.

De laatste minuten krijgen beide kanten meerdere kanten maar geen enkel treft doel, de ouders van zowel GJS als Heerjansdam
gaan sportief achter hun jongens staan met aanmoedigen, iets wat een extra boost lijkt te geven aan de jongens.

In de laatste minuut krijgt GJS een counter maar Daan werkt de bal goed weg, via een mooie pass van Lucian komt Daan alleen voor de
keeper en schiet de 4-4 mooi binnen!

Een overwinning was op zijn plaats geweest maar zeer tevreden met het uiteindelijke gelijkspel gaan wij terug richting Heerjansdam,
waarna blijkt dat Tim zijn pols niet gebroken heeft gelukkig..

Zet hem volgende wedstrijd weer op jongens!