In een heerlijk nazomer zonnetje werd er om 10.15 uur afgetrapt op sportpark de Molenwei.

Een belangrijk duel tussen de nummer 1 en 2 van de competitie.

Aangezien onze coach een er een weekendje tussenuit was, werden we gecoached door Marnix en Mike.

Groote Lindt ging voortvarend van start, en in de 3e minuut was het al 0-1.

Dat lieten we niet op ons zitten, want in de 5e minuut scoorde Delano de gelijk maker! 1-1.

De ploegen gaan gelijk op. Bink een kans, maar de keeper redt. Snel is Groote Lindt er weer uit, maar een verdedigende actie van Luuk, met een pass op Bink en een mooi schot net over het doel, draait de rollen weer om.

Dan komt Groote Lindt voor het doel, maar Kyan is goed wakker en voorkomt een doelpunt.

In de 10e minuut is het Bink die de stand op 2-1 zet. Helaas kunnen we er maar kort van genieten, want in de 11e minuut scoren ze de 2-2.

Dan in de 15e minuut is daar weer Bink met een prima goal, 3-2!!

Het spel gaat over en weer en in de 17e minuut krijgt Delano een kans, helaas net mis.

Vlak voor de rust staat Heerjansdam onder druk. Er wordt verdedigd door Duke, Jules en Boaz, en Kyan staat zijn mannetje in de goal.

Net als we denken met een voorsprong de rust in te gaan scoort Groote Lindt tegen. 3-3 ruststand.

Weer fit komen onze jongens het veld op. Ze gaan er vol tegenaan, met resultaat want in de 2e minuut scoort Bink de 4-3!

Dan een corner van de tegenpartij, achter. Weer een corner,gepakt door de keeper.

Er word aangevallen, Bink krijgt een zet, vrije trap. Deze levert helaas niets op. Uitbraak van Groote Lindt, maar weer een redding van Kyan.

Er volgt een mooie aanval van Roan, Arda en Bink, het levert helaas geen doelpunt op.

Zo tikken de minuten weg in de tweede helft en staan we nog steeds op voorsprong!

Groote Lindt probeert het wel, maar stuit vaak op Jules en Duke.

In de laatste minuten word het heel spannend. Een aanval van Groote Lindt gaat net naast, Bink schiet nog een keer in het zijnet en dan is daar het fluitsignaal!

Eindstand 4-3!

De jongens kunnen trots zijn op deze overwinning, ze hebben er keihard voor gewerkt.