Heerjansdam JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse 4.21

3 oktober 2015 8:30

F2 moest even wakker worden de 1e helft, het was dan ook erg vroeg :)

Het begon een beetje moeizaam en rommelig maar gelukkig scoorde Delano in de 11e minuut een prachtig verdiende goal. Helaas een paar minuten later scoorde VVGZ en stonden we weer gelijk.
Maar met een prachtige boog schoot Luuk nog net voor de rust 2-1 van een behoorlijke afstand!

De tweede helft ging stukken beter, iedereen ging volop aan de bak. Delano werd in het strafschopgebied onderuit geschopt en mocht daardoor een penalty nemen, en dat deed hij keurig, 3-1 maakte hij er van! Ook Arda scoorde door een mooie voorzet van Bink en maakte 4-1. Bink scoorde kort daarna ook met een mooie actie en de laatste maakte Luuk via een prachtige voorzet van Arda. Kyan heeft geweldig gekeept, en heeft er voor gezorgd dat de tegenpartij niet meer doelpunten kon maken. Roan Jules en Duke en Luuk hebben weer prima verdedigd en mooie passes gegeven aan de voorhoede.  Jongens gefeliciteerd met de overwinning, op naar volgende week!