Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier (mDWF) - vv Heerjansdam

Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier (mDWF)

Vanaf het seizoen 2017/2018 stapt het amateurvoetbal (dus ook vv Heerjansdam) over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Hiermee komt een eind aan het gebruik van de plastic spelerspassen, en worden wedstrijden & uitslagen doorgevoerd middels de KNVB wedstrijdzaken-app.

Het voorbereiden en afhandelen van het wedstrijdformulier voor wedstrijden zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Het is dan ook belangrijk dat iedere scheidsrechter, coach en andere direct betrokkenen bij wedstrijden gebruik kunnen maken van de Wedstrijdzaken-app.

Om een goede indruk te krijgen wat de KNVB Wedstrijdzaken-app gaat betekenen, bekijk dan onderstaande promo:

Om gebruik te kunnen maken van deze Wedstrijdzaken-app is het belangrijk dat je geregistreerd staat bij vv Heerjansdam. Hiermee wordt je automatisch ook ingeschreven bij de KNVB, om vervolgens met je e-mail adres in te loggen in de KNVB Wedstrijdzaken-app op je smartphone (Android of Ios). Voor diegenen die gebruik willen maken van de KNVB Wedstrijdzaken-app, hieronder een korte instructie; Gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken App (in 4 stappen).

1. Inschrijven

(Als je al een bekend mailadres hebt bij vv Heerjansdam kun je deze stap overslaan)

Ben je nog geen lid van vv Heerjansdam, dan is het belangrijk om je in te schrijven. Hiermee wordt je tevens bij de KNVB als lid geregistreerd, en kun je met het gebruikte e-mail adres gebruik maken van de Wedstrijdzaken-app.  Gebruik het Inschrijvingsformulier om je in te schrijven bij vv Heerjansdam.

Ga je bij vv Heerjansdam een functie vertolken als scheidsrechter of trainer/coach, kies dan bij de vraag "Type lidmaatschap" voor de optie ‘Staf lidmaatschap’. Vermeldt vervolgens bij het opmerkingenveld dat het om een ‘Staflidmaatschap voor team JO-??' gaat. Zodoende kunnen we je meteen registreren als teammanager bij dit team.
Mocht je problemen en/of vragen hebben met het inschrijven bij vv Heerjansdam, neem dan contact op met leden@vvheerjansdam.nl

2. KNVB Wedstrijdzaken-app  - Download & gebruik

Downloaden: gebruik hierbij één van de volgende links, afhankelijk van het type besturingssysteem op je smartphone (of zoek op KNVB Wedstrijdzaken):
    

Na het openen van de geïnstalleerde Wedstrijdzaken-app kies je voor de optie registreren. Registreer je met het bij de vereniging en bond bekende e-mail adres, waarmee je vervolgens direct in kunt loggen. Verdere instructies omtrent registreren/inloggen staan ook op KNVB Assist.
Weet je niet welk e-mailadres geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd, neem dan contact op met leden@vvheerjansdam.nl.

3. Trainer/coaches aanstellen als Teammanager

Om goed gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat je als teammanager bij je team staat aangesteld. Hiermee kun je voor komende wedstrijden de spelersopgaaf versturen. Om je hiervoor aan te melden, neem je contact op met leden@vvheerjansdam.nl

Ook kunnen wij de standaard spelerslijst van een team wijzigen.

4. Pasfoto

Via de Wedstrijdzaken-app is het mogelijk om zelf je pasfoto te wijzigen. Je kunt dan ook makkelijk met je smartphone een foto schieten in het Heerjansdam-tenue. Na enige tijd zal de KNVB deze optie wel uitzetten om fraude te voorkomen. Deze kan dan alsnog gewijzigd worden door contact op te nemen met leden@vvheerjansdam.nl . Een goede spelersfoto voldoet aan de volgende criteria:

  • Foto moet goed gelijkend zijn.
  • Hoeft geen officiële pasfoto te zijn
  • Zorg voor voldoende contrast
  • Gezicht op normale afstand 

Spelers die hun pasfoto wijzigen met een onduidelijke foto, of bijvoorbeeld een "Donald Duck" plaatje lopen het risico dat de scheidsrechter beslist om ze niet te laten spelen.


Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn rondom bovenstaande, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Een sportieve groet!

Marten de Roest
Namens het Wedstrijdsecretariaat vv Heerjansdam

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!