Teamdiensten > Rooster & Ranglijst

Rooster & Ranglijst voor de Teamdiensten

Op deze pagina staat het Teamdienstenrooster & de bijbehorende Ranglijst. Check hier wanneer jouw team aan de beurt is, en dus wanneer je met elkaar die punten binnen kunt harken! :)

Het volledige Vrijwilligersbeleid vindt je op deze link.

Beloningssysteem / Interne competitie

Om alle Teams te stimuleren tot een goede opkomst zetten we vanuit het Vrijwilligersbeleid een interne competitie op. De vaste vrijwilligersploeg deelt hierbij punten uit op basis van de volgende criteria;

• Opkomst: voor iedere opgekomen vrijwilliger verdient het team 1 punt, voor een hele dienst.
  • Inzet: Op basis van een gezellige & goed uitgevoerde dienst ontvangt het team 0 t/m 5 punten.

De ranglijst wordt iedere maand bijgewerkt, en is te vinden op deze pagina. Aan het einde van het seizoen zal er een prijsuitreiking zijn voor de jeugd- en seniorenteams met de beste scores!

Escalatieschema

Om te voorkomen dat we onze vaste vrijwilligersgroep overbelasten hebben we een escalatieschema opgesteld. Mocht een geheel team op tijd weten dat er problemen komen met de opkomst, dan horen we dit graag zo spoedig mogelijk!

Bij opkomst vanuit de Teamdienst van;

0 vrijwilligers – Keuken geheel dicht

1 vrijwilliger – Enkel koffie/thee & snoepgoed

2 vrijwilligers – Keuken geheel open, maar géén Limodienst (teams halen op in kantine)

Vanaf 3 vrijwilligers – Keuken geheel open + Limodienst

Zorg dus dat je je clubgenoten niet in de kou laat staan, want je slaat als team zelf een flater!

Rooster Teamdiensten t/m de Winterstop

Wordt gemaakt op basis van de wedstrijdprogrammering van de KNVB. Zodra deze bekend is, wordt ook het Teamdienstenrooster ingevuld en gepubliceerd.
Teamdiensten_Schema_najaar_2021_v1.6.PNG

Competitierondes nog niet bekend in verband met ontbreken KNVB-competitieprogramma voor (jeugd)teams

Ranglijst Teamdiensten

Teamdienzten_Ranglijst_najaar_2021_v1.5.PNG

Groene teams wordt door ouders/verzorgers uitgevoerd. Bij Gele teams draaien de spelers/speelsters zelf de Teamdienst.

Meer informatie?

Aanspreekpunt voor al van bovenstaande zaken is Bestuurslid Marten de Roest >> tel. 06 51 59 48 95 / vrijwilligers@vvheerjansdam.nl

Mocht je interesse hebben om vast onderdeel te worden van bijvoorbeeld de keukenploeg of één van de andere commissies, schroom niet om contact op te nemen! We zijn een vereniging VOOR en DOOR leden. Dus neem je verantwoordelijkheid en help de club vooruit!