WCR 1 (zon)

Mannen, 1, Groep 1 46

2 september 2017 17:00

Oosterlaken, B.

Ons eerste elftal speelde vandaag op eigen terrein de eerste poulewedstrijd om de districtsbeker tegen WCR (2e klasse zondag) en won deze met 4-1.

In de 9e minuut al kopte Mathijs Vermaat raak, na een hoekschop van Louis Salacroup: 1-0. Twee minuten later was het al weer gelijk toen keeper Yoël van Dalen een afstandsschot van Mano Cruden verkeerd beoordeelde en de bal in de bovenhoek zag verdwijnen: 1-1.
Heerjansdam bleef de betere ploeg en na een half uur spelen rondde Salacroup beheerst een steekbal van Ronald Ouwens af: 2-1.

Al snel na de rust kreeg Jeremy van der Ent voor WCR een goede kans op de gelijkmaker, maar hij schoot van dichtbij slap in de handen van keeper van Dalen (die even daarvoor goed redde). Twintig minuten voor tijd viel eigenlijk de beslissing. Lars Brinkman rondde voorbereidend werk van Ger Jan Plaizier af (3-1) die zelf tien minuten later verzuimde keeper Giovanni Hagendoorn te passeren. Dat deed Ricardo van der Stoep in de laatste minuut wel, door geknoei in de verdediging van de gasten af te straffen: 4-1.